Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madridista1885

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem, egyfelől átadjuk "az élet fonalát nemzedékről nemzedékre", másfelől "tiszta, fehér lapot" nyitunk az életünkben. A nyilvánvalóan ellentmondó kettő hogyan is lehetne egyszerre? Hogyan kezeljük Áder János szimbolikus államfő újévi üzenetét, ha már az első percében…..
Sokaknak meglepetést okozott a kinevezése. Erre bizony még a legöregebb foci rókák sem számítottak. Hogy egy magyar lesz. Pontosabban, hogy egy magyarországi magyar. Pedig tulajdonképpen logikus volt. Elment a pénz a felcsúti stadionra. (Meg a többire.) Holott annyi milliárdból…..
madridista1885 2013.12.22 20:33:47
@a mór: te szánalmas,idióta barom.Miket hordasz itt össze?Olvasd már vissza a hsz-edet...
Na jó, azért egy fokkal jobb, mint amikor útburkolati jeleket festettek a kutyagumira, de azért ez se rossz. A Belváros Budapest bloggere végigfotózta a Lánchíd matricáit, aztán egyszer csak szembejöttek ezek. Oké, hogy nem sokára felújítják az egész hidat (melynek…..
madridista1885 2013.12.02 19:37:56
@Tomi from Space: szánalmas gyökér...te valami jobbikos vagy fideszes kis köcsög lehetsz.
Kölcsönkértem mára egy adag szociális érzékenységet, ezért nem rugózok sokat azon, hogy mennyi tudatlan mélymagyar okostojás dőlt be a Sólyom nevű átverésnek, azokat a más bolygón élőket pedig kifejezetten sajnálom, akik annyira hittek ebben az egészben, hogy felvételiztek…..