Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Laikus-

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
-Laikus- 2014.04.18 13:11:47
Sziasztok,

Az Illuminati és az annunakik titkos egyezsége

www.youtube.com/watch?v=kO9Q9FDWLqo

Már jóformán bele az arcunkba. Miért? Mert a legtöbb ember még ennek ellenére is csupán legyint. Mondván hülyeség....

Pedig elgondolkodtató. Tehát lehetőleg tessék jobban átgondolni, aztán a megfelelő konzekvenciát levonni.

Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!
-Laikus- 2014.05.16 00:23:34
Sziasztok,

Az alábbi cikket ma olvastam először. Azt a könyvet amelyet az írás úgymond elemez, szintén nem olvastam, és nem is ismerem. Ellenben nagyon sok párhuzamot véltem felfedezni azzal kapcsolatban, amit jelen oldalon és sok esetben szóba hoztam. Konkrétan a szubjektív teóriámra céloztam ezáltal. Igaz, kezdetben csak az Anunnakikat említettem, de azóta igencsak sokat kutakodtam mint laikus, és már nem először említettem meg itt az elképzeléseimet. Mindazonáltal természetesen nem kell elfogadni, de magam részéről már egyre jobban úgy ítélem meg (ezt is felhoztam már nem egyszer itt), miszerint a szóban forgó Anunnakik, nem egyebek mint a Bibliában szereplő bukott angyalok. A sumer agyagtáblák azt is említik, hogy ezek az entitások az egész Föld bolygót uralták, tehát nem csupán a Mezopotámiai területeket, hanem az egész bolygót. Ezt napjaikban globalizmusnak hívják, és ez is történik érdekes módon jelenleg a világon. A kialakulóban levő krízis, ami Oroszország és a Nyugat között van, abszolút nem nevezhető veszélytelennek. Nagyon is komoly dolog sajnos, de talán az egész már régen tervezve van. Talán.

"Azazel pedig megtanította az embereket kardot és kést, pajzsot és vértet készíteni" -Énok könyve részlet-

Ebből kifolyólag talán jobban érthető, a világ számos pontján és eltérő kultúrákban fellelhető ősi építészeti analógia, és a politeizmus mint jelenség. Azt se feledjük, sok ősi vallás égből érkező és egyben tanító "istenekről" beszél. A sumer is. De könnyen elképzelhető, hogy olyan dolgokra tanították meg anno az emberiséget, ami egyenesen a romlásba vezette a világot minden aspektusból, ha kicsit jobban szemléljük napjaink eseményeit vagy magát az értéktelen-értékrend terjedését, akkor könnyen azt a konzekvenciát vonhatjuk le mindezekből, hogy jelenleg is ilyen irányba halad világunk. Ezért is érdekes az alábbi cikk. Mert van autentikusnak nevezhető alapja. Sajnos. Azt pedig csak ráadás, ha valóban ez csupán valaminek a kezdete.

Akit érdekel a téma, az mindenképpen rágja át. Amennyiben már linkelte valaki régebben, akkor elnézést. Én ma olvastam először, ahogy azt már az elején is említettem.
Tessék:

ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/11/egy-idegen-megvaltorol-tett-vatikani.html

Sziasztok.