Regisztráció Blogot indítok
Adatok
It_Sec_Hírek

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BitBetyárok Bemutatkozás 2020.07.28 08:59:10
Sziasztok! Méltatlanul alulreprezentált téma az IT biztonság és a privacy ezen a felületen, így mint gyakorló rendszergazda és jövőbeli IT biztonsággal foglalkozó szakember, arra gondoltam megosztom a gondolataimat, aktualitásokat és a fejlődésemet ezen az oldalon. 34 éves vagyok,…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Játékmix az új divathullám? Kérdezem, nem mondom,mert egyelőre csak két olyan játékot találtam, ami klasszikusokat kever, de simán lehet ebből valami indie trend. Márciusban körbejárta a netet a Pacapong, a Pong, a Pacman és a Space Invaders szentségtelen nászának szülötte. Két…..
jay's workout elpicsáztak 2013.10.11 15:57:28
egy valódi harcossal edzettem. de vissza az elejére. az internet segítségével a facebook nevezetű közösségi oldalon megtalált egy ember, és elkezdett nekem írogatni. kijelentette, hogy olyan vagyok, mint Rocky, mikor milliomos lett, és hogy ő nem fogja hagyni, hogy "a hírnévtől…..