Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukottvalallkozo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
bukottvalallkozo 2013.10.11 16:26:59
Hello mindenki,

Igen a nevem fedi azt h ki vagyok..Egy bukott vallalkozo.Tortenetesen a "hires" amerikai cegvezeto tarsa voltam.Reszben emiatt a blogirasa miatt ment tonkre a kapcsolatom vele,aztan a kozos vallalkozasunk.Mi a francert irok en most?Mert beleszaladtam ebbe a nagyszeru blogba ujra,es hat annyian lelkesen irkaltak ide jobbra balra,h ennyit megerdemelnek azok akik szenvedtek azon h most kamu ez a blog vagy sem...Rakas dolog igaz volt amit ez a joember irt,es mint mindent itt is elszurt par dolgot a tulzasaival...es az allando csusztatasaival,es pokhendisegevel,es hogy mindenkit hulyere vett.

2 "atlag" magyar kamionsofor akart bizniszt csinalni elsosorban kanadaban,es usa-ban.Par ev usa-kanada kamionozas utan vallalkozni akartunk.Sikerult kozos erovel,rengeteg hibaval mindkettonknek csodbe vinni a kozos vallalkozast.En hazajottem Eu ba,tonkrement a hitelem,meg ugye a vallalkozasom,az adossagot meg fizesse aki akarja(mazohista nem vagyok,se usafuggo elmebeteg)...1 teherauto,es 3 kamion volt lizingelve,a vegen megveteli opcioval .Ez nem fog bekovetkezni valoszinuleg,mar nem kovetem napi rendszeresseggel a torteneseket.Volt par munkasunk,de mar csak egy van.Ez az amerikai cegvezeto joember meg vezeti a kanadai ceget 1 teherautoval 1 melossal,de mar ez se tart sokaig,tobb okbol...

Szoval par adalek:elsosorban kanadai bevandorlo az "amerikai cegvezeto" de ugyan igaz h egy kiegeszito ceget csinalt(unk) Delawerben is.
Igen villamos sofor volt aztan kamionsofor aztan cegvezeto,es meg kisrepulot is tud vezetni,Marschaller500 neven is irogat,es mindent imad tagadni megrogzott hary janos...de logikusan gondolkozni nem tud,ahogy en se,mert akkor messze elkeruljuk egymast.

Imadtam a hazugsagait amit minden bizonyitek ellenere is csipobol tagadott...Sajna elerte azt,h mar azt se hittem el neki amit kerdezett,vagy netan igaz volt...De ez inkabb engem minosit le,mivel nekem kellett volna jobban kiismernem ezt a joembert.

Ui: A helyesirasom csapnivalo,ugyhogy ne farasszon senki,mert nem izgat.