Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monoman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeres olvasóink számára ismerős lehet a Pinokkió-díj, amelyet hazugságon kapott politikusoknak osztunk ki rendszeresen, egy-egy nagyobb lélegzetvételű interjú vagy szónoklat után. Végignézve az idei díjazottakon, 2013-ban az év Pinokkió-díjasa egyértelműen a miniszterelnök…..
„Nem vagyok járatos a lakás ügyekben, éppen most tanulom” – hangzott el a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2013. december 13. napján a lakás ügyben tartott nyilvános tárgyaláson, ahol Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter és államtitkára, vagyis én a vádlott. Mit…..
monoman 2013.12.15 14:38:24
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Zuschlagon elverték a gengszterváltás óta felgyülemlett port.
Ekkora ítéletért egy bizonyos etnikumnak gyilkolni lehet, vagy másnak egy kiemelt nációval viccelni kell.
Oknyomozó újságírók rántották le a leplet a kiugrott adóhivatali munkatársról. Valóban ezermilliárdos nagyságrendben csaltak el áfát éveken keresztül, derítették ki a hétvégén a Magyar Nemzet és a Heti Válasz újságírói, akik az ügy érdekében társadalmi munkát…..
monoman 2013.12.03 10:17:33
A morgás joga Baja - kinek a baja? 2013.10.18 23:35:52
Vajon mennyit ér egy szavazat? Attól függ - ha billegő a körzet, akkor elég sokat, ha meg más párt viheti el a képviselőhelyet, akkor bizony nagyon sokat. Ha pedig konkrét összegekről akarunk tudni, most már e tárgyban sem kell találgatnunk: "Ötvenezer forint és két köbméter…..
Az alábbi írást Dean Van Drasektől itt olvastam, és különösebb megjegyzés nélkül lefordítva közzéteszem, mert magáért beszél, nincs mit hozzátennem, mert bár sok helyen szubjektív, de lehetséges, és szimpatikus felfogást képvisel, és bár a végén kicsit elrugaszkodott, és…..