Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazzyjoe

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
bazzyjoe 2014.09.02 20:59:20
@BotloB: tökéletesen egyetértek veled,nem lenne rossz ha ezt az eröltetett izgalom keltő faszságot abba hagynák,és a zsűri normálisan viselkedne.
bazzyjoe 2014.09.02 21:00:55
@vécés jóska: igen a kicsit Ramsay-skedni akar de hagyjuk már legyen normális korrekt....
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
bazzyjoe 2014.08.06 23:05:08
@Steppenwolf: nem kell hergelni itt senkit aki kilát a fejéből az látja mi folyik itt.....
Jövő tavasszal új Depeche Mode-lemez jelenik meg, amit nem sokkal később egy turné keretében be is mutat az angol zenekar, az állomások között pedig természetesen Budapest is ott szerepel május 21-én. A Lángoló Gitároknak lehetősége nyílt, hogy részt vegyen a zenekar őszi,…..
Mint az egyszeri (Moldova) viccben a paraszt bácsi a műrepülés után, most már mi is elmondhatjuk azért ezt………..Nem gondoltam volna.   Kevés ember lehet az országban, aki elhitte 1989-1990-ben, hogy 22 évvel a változások után Magyarország bármilyen autóbuszügyben 24…..
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
bazzyjoe 2009.08.27 20:03:50
@Öreg: vagy ő helyette csinált volna sámlit