Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazmondóóó (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Azt hiszed?...... 2013.12.01 21:50:28
Azt hiszed adnak valamit a pénzedért? A keservesen összegürcölt kuporgatott pénzedért? Nem, nem adnak. Illúziót adnak. Az új termék megvásárlásának örök, vagy legalábbis hosszú évekre szóló tartósságának illúzióját. Miért van az hogy ha veszel egy autót X összegért,…..
Igazmondóóó (törölt) 2013.12.15 00:30:44
@diggerdriver: azt hittem, hogy az anyukád már meghalt
Szeretnénk segítséget kérni a munkáltatónkkal szemben, de leginkább a csoportvezetőnkkel szemben mert napi színten megalázásoknak és atrocitásoknak vagyunk kitéve, mi éjszakai takarító asszonyok. Sajnos ez a cég nem törődik panaszainkkal és csak nagy összefogással tudtunk…..
Igazmondóóó (törölt) 2013.10.28 15:51:37
2 hónapot dolgoztam egy cégnél. 4 órába voltunk bejelentve, de nap mint nap sokkal többet dolgoztunk. Volt róla papír is, minden nap alá írtuk a négy órát, egyszer délelőtt, egyszer délután, sajnos olyan helyzetbe voltam, h elkellet fogadnom ezt a munka feltételt (a 4órás…..
 Tisztelt MT!  A barátom miatt írok, mert kicsit el vagyok keseredve. Nem akarom hosszúra nyújtani a sztorit, de elég sokat tanult, és mégsem talált munkát két évig. Most elhelyezkedett biztonsági őrként egy építkezésen. „Szürkén foglakoztatják”. Állítólag 350…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog !   Ne haragudjatok ha a leírtak alapján egy kicsit összeszedetlen leszek, de muszáj megosztanom veletek tapasztalataim.  Zepter.  Egy márka és egy név amelyben bíztam, de nem kellett volna.  Egy évnyi munkakeresés után kötöttem ki…..
Subba Bumm a fejbe 2013.10.11 16:31:17
Jójjj, szegénykémet úgy megcsapja a csapda, mint engem egy jó csík ketamin, kis kezecskéivel, meg hogy imádkozik :DDDDDDD  ..
Igazmondóóó (törölt) 2013.10.11 19:48:24
 Hello,   Egy nem tul nagy, de nemzetkozi cegnel dolgozom (22 orszagban van jelen, irodak vilagszerte), lassan ket eve. Tobbszor is palyaztam a cegen belul meghirdetett (az enyemnel jobb) allasra, de nem sok sikerrel. Volt egy olyan erzesem, hogy feleslegesen erolkodom, elore el van…..
A 20 éves Stephanie Key egy menő párizsi művészeti iskola növendéke, ott készítette ezeket a fotókat. Nagy kérdés, hogy John Key, aki nem mellékesen Új-Zéland miniszterelnöke, mit szól hozzá... Nem könnyű a lányos apák élete, pláne akkor, ha a 20 éves ifjú hölgy…..
Igazmondóóó (törölt) 2013.10.10 19:48:22
@pappito: nyomorult szar!
Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat. Nem akarom húzni az időt a cég történelmével,a lényeg hogy többek között itt történik a HP,Dell,Toshiba  asztali számítógépek,laptopok,netbookok alkatrészeinek cseréje,ezen kívül még elég sok más cégnek is történik itt…..
Igazmondóóó (törölt) 2013.10.10 19:46:58
@nyíregyházi betti: ingyenélők tömkelege a hadseregben, nem kell sajnálni azokat sem

komolyan, ki tud bármi komolyat is elmondani a magyar hadseregről? :D

ez egy vicc...