Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrHewitt

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Top PTC Sites 5 PTC Sites 2014.11.14 00:27:08
  Neobux  Click for banner and JOIN NOW!   Bearbux Click for banner and JOIN NOW!   Mousebux Click for banner and JOIN NOW!   CashnHits Click for banner and JOIN NOW!  ..
Az utóbbi időszakban, hozzáteszem szerencsére, úgy tűnik egyre inkább igyekeznek felhívni, például társadalmi szervezetek is a figyelmet a családon belüli erőszakra és arra, hogy milyen gyakran rejtve marad. Egy amerikai nő is kiveszi a részét abból, hogy a figyelem ráirányuljon…..
Zseniális reklámszöveggel adja le mától a Viasat tévécsatorna azokat a Dragon Ball Z-epizódokat, amiket 1999-ben az RTL Klub (betojva az ORTT határozatától, a pszichológiai szakvéleményektől és a tévésorozat erőszakossága maitt lázongó szülőktől) már nem volt hajlandó…..
MrHewitt 2013.11.14 10:10:25
@Fenimore: Felnőtt fejjel animét fogunk bámulni? És az miért volna ciki? Filmet nézni nem ugyanaz mint animét? Ugyanannyi köze van mindkettőnek a valósághoz.
A DBZ meg egy tanulságos anime. A sok hülye csak azt látta hogy erőszakos és néha trágár is, azt nem hogy Goku az ellenségét sem akarja bántani és sosem árt senkinek, sőt képes odaadni az életét másokért és nem csak a barátaiért és családjáért, hanem a számára idegenekért is (amit egyetlen ember sem tenne meg, pedig annyira szeretjük az embereket). És láthattunk benne megtéréseket is pl.: Piccolo, Vegeta. És azt is láthattuk hogy nem szabad lazsálni, mindig törekednünk kell arra hogy jobbak legyünk (testileg, lelkileg), ne csak a kortársainknál akarjunk jobbak lenni, hanem saját magunknál is. Stb. stb. ... stb. Nagyon tanulságos anime. Ha ilyenek lennének az emberek akkor milyen szép lehetne az élet. De az emberek csak azt mondják hogy ők ilyenek, miközben nem azok. Mert lehet hogy tényleg ilyenek akarnának lenni, de nincs erejük ahhoz hogy ilyenek is legyenek, mert a sötét oldal mindig könnyebben járható, mint a világos.

Amúgy nem annyira bátor a Viasat, már más csatornákon is leadták a DBZ-t, nem tudom hogy teljes egészében vagy csak valameddig mert nem néztem meg, ugyanis a neten már tucatszor láttam.

Íme ez az egyik kedvenc zeném: www.youtube.com/watch?v=6UvGjBUBI4A

Azt is megtanulhattátok volna a DBZ-ből, ha már magatoktól nem tudtátok hogy nem szabad egymást támadni, szidni csak azért, mert nem vagytok egy véleményen. Itt mindenki elmondhatja a véleményét a cikkről és ha a másik véleményéről van pozitív véleményed, akkor azt is leírhatod, de mi értelme utálkozni? Persze leírhatod hogy nem értesz egyet a másikkal, de hogy szidd vagy utálkozz az értelmetlen.
MrHewitt 2013.11.14 10:38:58
@TheElf: "Akkor most nagyon egyértelmű leszek, hátha megérted. Ha megnézem hány ember jelezte neked, hogy gáz amit csinálsz akkor, igen érdekes, hogy fel sem merült benned, hogy valamit elszúrtál."

Az is gáz amit te csinálsz. Miért nem a cikkhez szólsz hozzá vagy azokra a hozzászólásokra reagálsz, amikkel egyetértesz? Unatkozol, aztán feljössz ide, hátha lesz olyan akivel nem értesz egyet és néhány óráig elszórakozhatsz. Ez is gáz.