Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tess

7 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Búcsúzik a Bombagyár. Hát vége lett. Minden, minek kezdete van, véget is ér egyszer. Ezt mind tudjuk. De bármikor is ér véget, mindig azt mondjuk "miért épp most? miért ilyen hamar?"A Bombagyár rengeteget elért 3 éves működése alatt, de ehhez kellett az, hogy páran…..
Sokat gondolkoztam, vajon mi lehet az, és arra jutottam, hogy egy rendőrségi ügy. De nem baj, mert már az is megvan. Feljelentettek. Igen. Azt hiszem ez hiányzott nekem.Most már boldog vagyok...
Főnix blogja Az élet iskolája 2009.10.31 03:42:00
Te milyen diák vagy az élet iskolájában?Szerintem rossz diák vagy. Elmondom miért.Pontosan úgy viselkedsz, mint egy rossz diák az iskolában.Soha nem tanulsz. Lehetőséged lenne rá, de valamiért mégsem szánsz rá időt, hogy tanulj. Pedig tudod, hogy fontos. Érzed. Emlékszel hogy…..
Főnix blogja Út és cél 2009.04.07 10:15:00
Hé Te! Tudom, hogy sietsz, vár a kocsma, koncert lesz, meg minden, de várj egy percet kérlek, szeretnék feltenni neked egy kérdést.Mi a célod?Ne, ne pislogj ilyen meglepetten, és ne feszengj. Rajta, mondd. Mondhatsz bármit, nem foglak kinevetni. Főleg, hogy a választ nem nekem kell…..
Tess 2009.04.07 11:09:13
A cigánybűnözés kronológiája - 2008 január 1-től 2008 június 30-igEzt a bejegyzést még tavaly kezdtem el megírni. Akkor még nem volt cigánykérdés. Cigánybűnözés főleg nem, de az ugyebár most sincs. Aki cigányproblémát mert említeni, azt azonnal letorkollták a szokásos…..
Főnix blogja Az alkony 2009.01.23 22:59:00
Az alkony  Emberek gyülekeznek a parkban. Ősz van. Rég lehullott már minden levél, s az emberek zörögve lépkednek a színes avaron. Az őszi Nap sugarait hatalmas, de már elszáradt tölgyek magasba nyúló ágai hasítják szét, s a szél lágyan simogatja vén törzsüket.…..
Főnix blogja Helyzetjelentés 2009.01.21 21:44:16
Először is, annak hogy nem nem írtam az elmúlt napokban, több oka is volt. Egyrészt időhiány, másrészt elmentek ti a jó, na oda, hogy pont a legfontosabb gondolataimat nem kommentáljátok. Régen jó kis olvasóközössége volt a blogomnak, jókat beszélgettünk kommentekben. Most meg…..
Mivel a Szex Ma című írásom igen nagy népszerűségnek örvendett köreitekben, úgy döntöttem megírok még egy részt. Csak hogy örüljetek. Azonban ne felejtsük el, hogy ez nem csupán arról szól, hogy röhögjünk egy jót. Már az első rész megírásánál is az volt a szempont,…..
„Állítsuk meg a vérontást!” – hirdette a szórólap, amit egy kedves vásárló nyomott a kezembe tegnap, Tomcat boltjában. A szórólapot az Amnesty International adta ki, abból az alkalomból, hogy az emberi jogok nyilatkozata idén 60 éves. A szórólapot kihajtogatva…..
Abaly Művek Sorry 2008.02.01 09:22:00
Sajnálom mindannyiunk nevében hogy elég régóta nem foglalkoztunk  a bloggal.De értsétek meg hogy nekünk is vannak olyan napjaink amikor egyszerűen nincs kedvünk.Meg mellesleg itt van a nyakamon a szalagavató is szóval nekem február kilencig nincs szabadidőm.Utána folytatom a…..
Majdnem hasra estem amikor megláttam a Teleki homlokzat alatt a következő feliratot:Fasza mi? És még azt mondják hogy jó iskola!Senki ne jöjjön ide továbbtanulni ha van más lehetősége!Majd hétvégén feltöltöm a tanáraink legnagyobb be és visszaszólásainkat.Első helyen…..
Abaly Művek Csütörtök2! 2008.01.10 15:29:00
De azért ma is lettek képek Íme! It's our Emo Style!Ezek meg csak amolyan ráadások:..
Abaly Művek Csütörtök 2008.01.10 14:50:00
Láttam ma egy gyereket.Soha de soha ne menjetek a közelébe mert egy kurva nagy segfej!!!De komolyan hogy lehet ilyen nyomorék fejjel élni??Hát igen elég nyomorék szegény de vannak még jó képek is máról!..
Abaly Művek Dzsihád ala Gál 2008.01.08 14:24:00
Megvolt az év első énekórája szokásosan telt.Háborút hirdetünk mi az idióta tanárok ellen(Gál Lázárné stb...)Ja igen a mai képek sem épp normálisak (nektek)sajna csak holnap tudom feltölteni:(..
Abaly Művek Hétfő 2008.01.07 14:23:00
Hát igen megvolt az első nap a suliban.Loky eltörte a dákóját de majd kap tőlem másikat.Itt a kép is róla a dolog után:Ja és mégvalami ez egy retusálatlan fotó a valóságban is ilyen volt:)..
Abaly Művek Indulás 2008.01.02 12:15:00
Ez az a blog első napja.Ezt is megértükKésőbb még videókat is linkelünk,de most elég sok gond van az anyagok itteni elhelyezésével. De reméljük hamar megoldódnak...