Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Velemenyen.vagyok

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folyamatos stressz a gyárban poszthoz szeretnék hozzászólni és a kommentelőkhöz, akik szerint a 11 óra pihenés két műszak között az MT és a józan ész szerint is elegendő. A nyáron lesz ötödik éve, hogy hasonló helyen dolgozom. A szerződésem két havonta van hosszabbítva,…..
Velemenyen.vagyok 2013.10.10 15:16:10
@newbee: Tudod, végtelenül elszomorít, hogy ilyen egyszerű és primitív gyökér ember létezik, mint amilyen te vagy. Ha ekkora szád van, mutasd meg a tutit, és ne csak a "technikus-karosszékedből" magyarázz - remélem a szemeid majd kikerekednek, amikor felállítanak a kis "váradból" és kíváncsi leszek, mihez kezdesz majd magaddal, kis lúzer. Hamar kiöregedsz te is, és mehetsz majd klotyót kaparni - de tudod mit, ne is menj. Még arra sem vagy méltó, hogy a kefét megfogd.
Velemenyen.vagyok 2013.10.10 21:53:54
@newbee: :) Te kis ééédes. Én nem sírok, nincs miért. Egyetlen dolgom az, hogy erodáljam az ilyen kis tetveket mint te is vagy a "szakmában"... Őööö melyikben is...? Milyen technikus is vagy...? Mindegy. Sajnos :( Azonban szerencsére kevés az ilyen féleszű felfogás mint a tied. Viszont örülök Neked ! Ha nem volna ilyen alávaló teremtmény a világon, mint te, ez a beszélgetés sem lenne... Remélem, ha bajba kerülsz, a te fejed is leszarják - szó szerint és nagy ívben! Megtekinteném az arcod éhesen és fázva, reménytelenül...! Tanulj tiszteletet, Ember, rád fér! Fogsz még bukni - s akkor ne várj empátiát senkitől ! Vagy akkor az lesz a baj...? A csúnya diplomások nem fognak segíteni....? Ígérem, én leszek az első, aki leköp téged, ha sírva könyörögsz nekem kajáért ! A posztolót egyszerűen milliószor többre becsülöm mint téged !