Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_Gergo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megint emelte a tétet a legnagyobb ír strici, de lehet ezt még fokozni? // //   Új nap, új balhé az Aldo – McGregor sajtóturnén. A UFC történetének egyik legperverzebb ötlete tegnap Bostonba érkezett, ahol kocsmasportolás, nagylelkű ajánlatok és piti…..
Rutinos, régi követőink már tudják, hogy hagyományosan az Oscar-gála után tartjuk saját, házi díjkiosztónkat, ilyenkor hirdetjük ki a GOLDEN ACTION BOY jelöltjeit, melynek győztesét, Te, kedves olvasó szavazhatod meg. Bizony, idén már nyolcadik alkalommal szedtük össze az…..
Angolul van, de muszáj kirakni, teljesen lezsibbadt a fél oldalam a hülyeségtől. Baszki, ennek nagyon nem jött be a Jurrasic Park, pedig...SZóval ez az egzaltált, lenőtt dajeres kócbaba nöszési dühtől vezérelve bizonyítja be minden tudósnak, régésznek és őskutatónak, hogy…..
Jóój, de gyöngy ez, taknyom-nyálam összefolyt a nevetéstől,nem igaz!! Mécs jános jogász-politológus csúnyán fején találja a szöget a vidéki-pesti kínlódásban. Meg hogy ez az egész dolog csak a vidéki arcokat érdekli. "Mécs János Vidékiek istenkém, hogy rühellem a…..
A_Gergo 2014.01.07 17:40:33
Ez azért aranyos! remélem nem kamu :)

"NYÍLT LEVÉL:

Tisztelt Bibó István Szakkollégium, Tisztelt Elnökség!

A téma érzékenysége okán, valamint a későbbi sárdobálás elkerülése végett nem kívánom magamat megnevezni, azonban annyit elárulhatok, hogy egy neves nemzetközi ügyvédi irodában dolgozom senior ügyvédként.
A mai napon egy meglehetősen profán, mondhatni visszataszító cikket olvastam, aminek a tartalma- és stílusa okán okkal feltételezhető, beteg lelkületű ember írta a sorokat. A cikk szerzője Mécs János jogász-politológus hallgató, aki a Bibó István Szakkollégiumnak is tagja.
Eddig szakmailag úgy tekintettünk a Szakkollégiumra, mint egy elkötelezett, józan gondolkodású és céltudatos fiatalokból álló szervezetre, akik szakmai fejlődésükhöz érdekében tevékenykednek mind tanulmányi- mind közéleti tevékenységük során.
Fentieknek ugyanakkor sajnos ellentmond, hogy tagjaik között tudhatnak egy olyan embert, aki az ország lakosságának 82%-áról a saját tájékozatlanságára, műveletlenségére visszavezethetően rosszindulatú véleménnyel bír és ezt egy aljas cikkben nyilvánosságra is hozza. (link:
cink.hu/igazabol-ezt-g... )
Mivel Mécs János nyilvánvalóan rosszindulatú és elfogult a vidékiekkel szemben, így úgy gondolom, sem pártatlan jogi képviselet, sem tárgyilagos ítélkezés, sem tárgyilagos vádképviselet nem várható el tőle, sem most sem pedig a jövőben a diplomája megszerzését követően.
Magyarország gazdasága mind a külföldi- mind a belföldi piac tekintetében nyitott piacgazdaság, ennek megfelelően a forgalmi viszonyok révén egy gyakorló jogász nap mint nap találkozik nem budapesti illetőségű ügyekkel, jogi- és természetes személyekkel egyaránt, mely találkozások során bizonyos, hogy milyen illetőségű személy javára fog dönteni bíróként, mennyire lelkiismeretesen képviseli majd vidéki ügyfeleit ügyvédként, vagy milyen indítványt tesz vidéki gyanúsítottak ügyében ügyészként.
Az ügyvédi irodánkban és partnereinknél egyaránt rengeteg vidéki jogász és nem jogász kollégával dolgozom/unk együtt, akikkel egybehangzó véleményünk az, hogy Mécs János NEM ALKALMAS jogászi pályára, és annak a szervezetnek a tagjai sem, akik közösséget vállalnak Mécs Jánossal. Ennek megfelelően amíg Mécs János a Bibó István szakkollégium tagja, sem jelenlegi, sem korábbi Bibó István Szakkollégiumi tagot nem kívánunk alkalmazni ügyvédi irodánkban, és partnereinket is erre fogjuk kérni."
A_Gergo 2014.01.07 17:51:50
@gyerek67: cink.hu kommentekből. ezért is írtam remélem nem kamu, de előferdülhet...