Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maschko

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sült almás pulykacombok római tálban Ezt a fogást még múlt vasárnap sikerült abszolválnom, de csak most jutottam el oda, hogy fel is töltsem... Szóval a recept. Végy négy darab baseball ütő méretű pulykacombot, tisztítsd meg, és fűszerezd be őket. Én egy vegyes…..
Múltkor a felhasználók nevét variálták át, most megérkeztek a fantomtartozások hozzájuk is. Naiv ügyfélnek egy 2,5 évvel ezelőtti tranzakció után kellene 120 forintot befizetnie, amire válaszul postai úton követeli tőlük a számlát: Megint szívatja az ügyfeleit az…..
maschko 2013.10.10 14:50:44
@England win The Ashes!: nem én vagyok a posztoló, csak hasonló cipőben járok. Örülök, hogy nem röhögtél ki, és igen, ha nem úgy fogalmazol, akkor nem is fogom úgy érteni..:) Hangsúlyozom, a jutalékot kifizettem anno. Sajnos nem veszem jól, hogy 2 év után derül ki, hogy nem eleget. 220 huf-ról beszélünk, nyílván nem fogom kivárni a behajtást vele, de akkor is felháborító. A bicskát pedig a levelük stílusa nyitotta ki végleg, instant végrehajtással fenyegetve.
maschko 2013.10.11 10:00:29
@horex: kedves horex! Én is tudnék neked olyan helyeket mondani, ahová szívesen elküldenélek, ettől függetlenül köszönöm a kedves véleményed. Remélem este, a feleséged 200 kilós teste mellett is rám gondoltál. Nem vagyok "ilyen", nem "inszinuál" (bármit is jelentsen ez horexül) senki és nincs devizahitelem.(majd meséld el, hogy ez hogyan is jött ide) Az egyetlen, ami miatt sírdogálnék, az te vagy. A villamost meghagyom neked, a "közteres" pedig egyedül csak téged szeret. Kicsit eltértünk a tárgytól, nem de?
maschko 2013.10.10 14:03:07
@Kifordított kacagány: fizettem is akkor, amennyit kértek. 2 év múlva megjelenni egy számlával, az a merészség.