Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LG IS

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
LG IS 2015.08.01 01:07:59
@johnclayborne:

Találós kérdés: Szívó 2.0 sor4 210LE, 8ezres max. fordulatszám. 1998-2005ig. Milyen autó lehet ez?
A kutyának sem kellettek, most mégis ismét megpróbálnak odapörkölni a VW-nek és a BMW-nek. De mivel? Az Égéstér 126. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Winkler mekkázik egyet, majd szakmai vita robban ki a stúdióban és mindezek tetejébe jönnek az agresszív tehenek és a csodát kereső olvasók. Az Égéstér 122. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Ha azt hiszi, hogy hosszú útra Red Bullból főzött kávét kell vinni, téved. Kikészül a gyomra, a szíve, és ugyanúgy el fog bóbiskolni a volánnál, csak remegő kézzel. Ehelyett szerezzen be nálunk egy használt, korának megfelelő állapotú Vályi Pistát (most ajándék Zách…..
Kézifékrángatók, Zsiguli-betyárok és wannabe-drifterek, halvérű családapák, fiatal utcai versenyzők! Jön a hideg, jön a tél, ilyenkor remegve várja minden gázrugdosó az első havat-fagyot-jeget. Aztán - sokszor - csúnya baj a vége: országos botrány, autótörés, kórház,…..