Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whatshertits

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Magyarnak lenni is Cum 2013.10.07 14:37:21
Miközben nagy büszkén verjük magunkat a Világ előtt, hogy mekkora király nemzet vagyunk (világbéna történelmünkkel, amit az illuminati hamisít persze), ilyen kis finomságokkal csikizzük tudatlanul a reptérre keveredő külföldieket. És egyben tökéletes esszenciája napjaink…..
whatshertits 2013.10.09 22:45:07
Emlékszem még és őrzök emileket abból az időből, amikor a subba még nem az index kisfaszát szopkodva tudott csak a felszínen maradni, hanem az azóta se látott valódi honi bulvár újságírást mívelte egészen szórakoztató módon. (celebspotting, kínzó kérdések, stb) Azóta is rendszeresen ránézek, üde színfolt a fingszagú dilettáns médiapocsolyában.

Ám sajnos egyre többször úgy érzem, hogy kicsit elrúgják a pöttyöst ezekkel a kibaszott felböfögésekkel, hogy haha, pedofil keresztény egyház (nem, nem vagyok vallásos), és fostartály ország mer'hogy a hőzöngés meg mélymagyarok (nem, nem a Jobbikra szavaztam) meg hogy jajmilyengázmár ez az egész ezeréves erőlködés, stb.

És akkor itt van ez hogy világbéna történelem? Mert hogy van egy-két-három kretén, aki olyant rendi marketinges, hogy mégsem jutott eszébe, hogy cum. (kunc, kunc, kunc)
Minden bölcsészkedős érvelgetés, romkocsmás szellemi faszverés helyett csak szívesen (és lendületesen) belesújtanék a kibaszott buta arcodba, meg aztán még kétszer, a büdös kurva anyádat. Mert egy pillanatig sincs kedvem magyarázni mennyiféle különböző szempontból borzasztó szégyen és kár, hogy olyan emberek írásait akárki is olvassa, akik nem érzik, hogy ilyet miért nem mondunk vagy írunk. Mert nincs leírva sehol, hogy nem szarsz a szoba közepére, de valahogy mégsem, nem? Vagy de?

Mindegy is, egy régi olvasótokkal kevesebb. Te meg Detty, halj meg fiatalon és szenvedj, te fasznyakú nyomorult.