Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaza3

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombati tudósításunkban csak Szegedről és Budapestről volt szó, pedig Pécsen is volt tüntetés. Aradi Hanga, a Középiskolai Hálózat aktivistája mondott beszédet: ,,A tanárok félnek. Félnek, és hallgatnak." Kedves Tanáraim! Decemberben, diákként, azért mentünk…..
zaza3 2013.10.09 22:01:43
KEDVES HANGA!
Köszönet Neked sokak nevében, akik helyett megszólaltál. Tudom, hogy egyedül írtad a szöveget, minden elismerésünk érte. Hidd el, akik hallották a beszédedet, büszkék Rád. Büszkék, mert a nevükben szóltál, mert bátor voltál, tiszta szívvel. Sajnos, szembesülnöd kell mindazzal, amit ezen fórum magával hoz. De Te maradj mindig "Nemes, küzdő, szabadlelkű diák."

Kedves Fórumozók!
Sokan szégyellhetik magukat az itt megmutatkozó mélységes sötétségük miatt. Aki nem tudja, mi a szabadság, a szabad szellem, nem is érti, miről szólt a szombati megmozdulás. Akinek meg kell mondani, mit gondoljon, mert önállóan nem tudja, frusztrált lesz, ha gondolkodó emberekkel találja szemben magát. A jelen oktatáspolitika pontosan ilyen félkegyelműeket kíván nevelni, és ehhez nem adják nevüket azok a tanárok, akik szombaton ott voltak, akik számára az ALAPTÖRVÉNYBEN rögzített szabadság alapérték. Mert az ALAPTÖRVÉNY biztosítja "a törvényben meghatározott keretek között a tanítás szabadságát." Sajnos az itt fórumozó fogyatékosok ezt nem értik, és úgy is viselkednek, mint a dühös kisegítő iskolások. Csak a kisegítősökre nem lehet haragudni, de az itteniek választhatták volna az értelmes létet is, de szellemi igénytelenségük az ostobák közé taszította őket.
Kedves Fórumozók!
Tanuljanak még sokat, nagy szükségük van rá. És mélységesen tiszteljék a megmozduláson felszólaló bátor diáklányt, mert tőle is nagyon sokat tanulhatnak.
És ne járassák le országunkat, hogy legalább a Balkánon megmaradhassunk!