Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ppicket

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy hívják: Budapest...
ppicket 2018.04.09 11:00:16
@eßemfaßom meg áll: Nem mondtam, hogy a régi jó, vagy jobb. Azt mondtam, hogy egy 5-10%-os torzítás lenne az elfogadható (az 5%-os küszöb miatt, meg mert 200 képviselő van pármillió választópolgárra). Legkevésbé sem izgat, hogy milyen rendszerben, vagy kinek a kárára / javára.
ppicket 2018.04.09 11:54:37
@eßemfaßom meg áll: Kénytelen vagyok meghajolni az érvek előtt.
Tegnap elszakadt a csizmám. Stormwindből indulva Ironfore-on át Menethil Kikötőben szálltam hajóra, hogy Darkshore-on és Ashenvale erdőn keresztül a Barrens-be menjek felkeresni Takart, de erről már olvashattatok. Most a használhatatlanná vált csizma pótlásának kalandjait írom le:…..
A szüleimet látogattam meg Westfallban, amikor a tudomásomra jutott, hogy a mesterem megbízta egyik segédjét (Gakint), hogy adjon nekem egy feladatot, amiből tanulhatok és okulhatok. Stormwindbe siettem, hogy minél gyorsabban elsajátítsam Gakin tudományát. Gakin aztán elmesélte, hogy…..
Kaptam tekercseket a mesteremtől, és az a gondolatom támadt, hogy leírom az életemet...Röviden a múltamról:Nyugodtan éldegéltünk a szüleimmel Westfallban. Gnomeregan pusztulása után vándoroltak ide, miután megunták Ironfore-ot (azt mondják elég hideg van arra, én nem tudom, mert…..