Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ani19561956

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt régóta tudjuk, hogy a szivárványszínű liberális ray-benen keresztül alapból mindenki rasszistának látszik, aki fehér, keresztény és heteroszexuális. Vagy ebből akár csak az egyik. Rasszista a rendőr, az orvos, a jogász, mindenki, aki él és mozog. Az Eszme azonban tovább…..
Ani19561956 2013.10.17 09:43:03
@flamer: Ha már ennyire hülye vagy akkor legalább szorgalmas ne legyél hozzá. Csak a szokásos sablon kifejezéseket használod a "jobber rasszistákra" közben a cikk pont az olyan üldözési mániás kissebségi komplexussal bíró emberkékről szól akik abból élnek hogy mindenben csúnya rááászíísta dolgokat látnak. az hogy te annyit vonsz le a cikkből hogy már megint rasszista fröcsögés az egész az téged minőít. ha egyel több lenne az IQ-d már sültkrumpli is lehetnél :) de nyilván a kutyák rasszisták mert afrikaiakat meg latínókat harapnak meg :) szerintem ezeket a kutyuskákat a bűnözői életmód ellen idomítják és nem a bőrszín alapján támadni. ezt próbálta a szerző humoros eszközökkel érzékeltetni meg azt hogy ha 10ből 10 afrikait harap meg arról nem a kutya tehet .vagy mit kéne tenni a fehéreknek beállni bűnözőnek hogy jobb legyen a kutyaharapási statisztika? nálunk sajnos a börtönök is rassziták mert 70-80 %-ban rejtett erőforrások vannak bennt. de mondhatnám azt a csúnya elektromos kerítést is. na az is csúnya rasszista tudott lenni hogy pont szegínny fiatalokat rázta meg lopás közben. de ilyen volt amikor kizárólag romákat büntettek a rendőrök biciklizés közben mert nem volt rajtuk láthatósági cucc. jajj a hülye fehérek meg bunkó módon hodtak ilyet. hát ilyet !! ez tényleg csúnya rasszizmus hisz megint egy törvény amit csak kissebségre vonatkozik :) na további jó szájber nácizást öreg!!!!
Már az is fárasztó, ha végiggondoljuk, hányféle módon bátorítja államunk a bűnözőket, nemhogy szembeszállna velük. Közhely, hogy a rendőrök tömegesen hagyják el a hivatásukat, mert elegük lesz abból, hogy hiába dolgoznak erejükön felül, magasztos és elvont elvekre…..
Ani19561956 2013.10.09 15:03:36
@CsakMintTe: Jajj de kifinomult és jó modorú intellektuális bácsinak tetszik mutatkozni.Egy pár választékos mondat megfogalmazása után egyfajta kultúrfölény csak úgy árad önből! Igaz érvei abban kimerülnek hogy hogy nem jól van leírva a név dehát ez a legfontosabb és nem a tartalom.Azt írja hogy ha az embere fia vagy lánya nem tud arabusul akkor ne beszéljen arabusul. Én is ismerek egy mondást olyan okostojásoknak mint ön amit a matematika tanárom mondott párszor ami így hangzik: Fiam ha már ennyire hülye vagy szorgalmas ne legyél hozzá!
Ani19561956 2013.10.09 17:35:42
@Fullánkos Algol: ha eggyel több IQ-d lenne már sültkrumpli is lehetnél te ökör! Te húzz el innen az országból a többi húgyagyúval együtt. de ne ázsiába mert a magadfajta vadbarmot ott sem fogadják szívesen.