Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszti

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
oszti 2009.07.03 18:47:24
Az OTP-nél kissé viccesebbek voltak. Bocs, hogy buktál szerencsére remek lehetőséged van hogy nyerj egy utat balira. :)

www.megerihozzanktartozni.hu

Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy nem tudok túljutni a regisztráción, mert nem tud beazonosítani a rendszerük. Lehet azért, mert csak 9 karaktert hagytak az adószámnak. :)
oszti 2009.07.03 19:04:27
@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0: Regen túl vagyok. Én néztem be a TAJ és Adószámot. Sorry OTP! :)
Kollégám küldte körbe az imént Longhand cikkét. Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy bloglog. A történet arról szól, hogy egy robottal leszedi a népszerű blogok tartalmát, majd saját domain, blog alatt publikálja. A Longhand cikkében lévő copyspace nem hozott eredményt, így…..
Múltkor már beszámoltunk egy szegedi kezdeményezésről. (Három fiatal térhatású panorámaképekben mutatja be a magyar város utcáit a netezőknek.) Tegnap kaptam emailt egy másik szegedi fotográfustól, Illés Tibortól. Ő 3D-s képeket készített az ország jónéhány…..
Megkaptuk a Mango Hungary Kft. magyarázatát a titokzatos leértékelési módszerre. Ezek szerint az akciós címke alatti címke alatt egy újabb címke lapult az eredeti árral, Verának csak tovább kellett volna kaparnia. Utánajárás valóban nem volt, nem mentünk el a Mangoba kabátot…..
oszti 2009.01.21 13:03:44
A termékek cimkéjén van egy rel azonosító, ami alapján megnézhető (bár picit macerás) online, hogy mennyibe kellene kerülnie a terméknek.

USA ára a kabátnak (új: 169$/78,99$):
www.mangoshop.com/redirect.faces?id=USA_062V_ESPRECOGERAMIGO&op=CONTA&idioma=US&pais=400&producto=71000179

Sajnos a magyar felületen nem találtam meg, de az összehasonlítás kedvéért a szürke (REL. 71001883-as) kabát magyar és USA ára (a weboldalon):
Új:
159$/25395HUF
Régi:
78,99$/12695HUF

Vagyis az eredeti ár lehetett 28000ft, de a magyar tulajdonos akkor is egy pénzéhes #&@ˇ˘"+", aki simán adhatna nagyobb kedvezményt!
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..
oszti 2009.01.08 12:03:05
@TuRuL_2k2:
Természetesen ezt én is így gondolom. :)
Azért írtam így mert a postokból ítélve mindenki nemzeti hovatartozás alapján ítélkezik, pedig itt nem erről van szó.
Segíteni kell(ene)!

Szerintem itt petícióra nincs idő. (Támogató lenne)
oszti 2009.01.08 15:26:58
@soleona:
Igazából mit vársz! Én sem tudok rólad túl sok jót elmondani.
Olvasgasd ezt, hátha akkor nem fogsz általánosítani:
vojvodinaportal.com/hu/node/6161

Hírek és videó:
www.vojvodinaportal.com/h/g20090108_2
Az imént kaptam egy levelet a Skype-tól, azzal, hogy ha június elsejéig igénybe veszem a Skype-to-landlines szolgáltatásukat, akkor most minden harmadik hónapban ingyen hívhatom a hazai vezetékes számokat. Ez ugye negyedévente 33 százalékkal kevesebbet jelent. Na igen, de mennyi is az…..
Van egy mailfolderem, aminek az a neve: Hu_spam. Ebbe rakom a hazai kéretlen reklámleveleket. Egészen szép lista gyűlt már össze, mind-mind olyanokkal, akik vagy nem tudják, hogy törvénytelenek, vagy nagy ívben tojnak a törvényekre. E-mailben ugyanis a hazai szabályozás szerint csak…..
Nem értem vazzeg! Eddig minden seo versenyen indultak a versenyzők ingyenes blogszolgálatóknál regisztrált blogokkal és lássuk be, hogy annak idején nem zavarta az egyik szolgáltatót sem! Nem szóltak bele, nem törölték a létrehozott blogokat! Erre nemrég megrendezték a 2. fizetős…..
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..
Életem első olyan weblapját, amiért fizettek is, 1996-ben készítettem. Szerencsére már írmagja sincs a neten, annyira nem lennék manapság büszke rá - de ettől függetlenül akkoriban nagy dolog volt ez. Egy számítástechnikai cég szánta rá magát a lépésre, hogy megjelenjen a…..
Hiába folyik ki mindenkinek mindenén a BKV, sajnos újra az arcpirító surmóság mezejére léptek. Az Index is lehozta, hogy a BKV 6-án és 7-én nem bünteti meg a lejárt bérlettel közlekedőket. Erről azonban sajnálatosan nem értesítették ellenőreiket, akik rögtön 12 rugóra…..
oszti 2008.01.08 16:55:15
www.dunatv.hu/belfold/bkv_lejart_turelmi_idoszak.html

"Bár pontos adatok nincsenek, 6-án és 7-én egy átlagos hétköznaphoz képest nagyjából feleannyi bliccelő ellen indítottak eljárást."

Lehet, hogy mindez csak a hétvégének köszönhető? (Kevesebb ellenőr, kevesebb járat)
Van-e idegesítőbb annál, amikor mások b*sszák el az ember idejét? Például, ha a telelésre szánt 8 napból hármat eltesz a Best Reisen utazási iroda kft, mint ahogy az levélírónk esetében összejött: Történt, hogy barátainkkal összebeszélve októberben, késő nyári elmaradt…..