Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meredek 28

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyors leszek és tényszerű. Néha meg kell látogatni a régi szép idők letűnt helyeit. Van, hogy csak azt hisszük, hogy letűntek és miközben enyhe sajnálattal adunk nekik újabb esélyt vagy csak a biztos borzongás ígérete vezérel bennünket oda, kiderül, hogy nem is tűntek le,…..
Meredek 28 2013.10.08 21:13:27
Gratulálok a bloghoz és fenti rovat megírásához! Nyílván egy rendkívül agyonképzett szerzővel állunk szemben!
Borzasztó, hogy tényleg léteznek ilyen rosszindulatú, buta és mihaszna emberek, akiknek nincs más dolguk, mint hogy egy másik ember élete munkáját (ami igenis jogosan büszkélkedhet avval, hogy benne van Magyarország 100 legjobb étterme között) ilyen undorító és emberhez méltatlan stílusban leírja. Arról nem is szólva, hogy valószínüleg sem a Blogger, sem a kis társasága nem tud felmutatni olyat az életében (ezen a hihetetlen blogon kívül), amit sikerre vitt.
Azt, hogy mi lehet ennek a rosszindulatnak és meggondolatlan vádaskodásnak a lelki háttere (valószínüleg gyermekkori sérelem, iskolai évek alatti folyamatos bántalmazás, esetleg megalázás, stb.), most inkább nem is latolgatnám.... Inkább a saját tapasztalataimat írom le.
Minthogy már 6 éve TŐRZSVENDÉGE vagyok az étteremnek, volt időm és lehetőségem a minőséget megismerni. A konyha fenomenális! Olyan MINŐSÉGI ételeket, MINŐSÉGI alapanyagokból és olyan csodálatos tálalásban kaptam minden alkalommal, hogy nem győztem betellni vele (és láss csodát, akit eddig oda invitáltam, mindenki le volt nyűgözve)!!!! A kiszolgálás hibátlan, rendesen ki van nyalva minden vendégnek a feneke! És a legjobb Cafe Latte-t ott ittam (forrócsoki téren nem nyilatkozhatok, mert én inkább kávés vagyok.....)
Így végkövetkeztetésképp azt javasolnám a BLOGGERNEK és társainak, hogy inkább ne menjenek étterembe (mert nekik még egy Michelin csillagos étterem sem lenne elég tökéletes), inkább maradjanak otthon és egy elronthatatlan paprikáskrumpli vagy egy kiönthetetlen forrócsoki kíséretében vitassák meg problémáikat és addig örüljenek, amíg az étterem hanyagolja a buta megjegyzéseket és nem lép hivatalos úton a rágalmazásért! ....mert én lehet, hogy megtenném!
További csodálatos estét!