Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hermann_Iren

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legelső budapesti boltjainak üzemeltetői léptek ki a Lipóti Pékség hálózatából. Legelső és egyik legtöbb bolttal rendelkező partnere szakított a Lipóti Pékséggel, miután április közepe óta a pékséglánc tulajdonosa, Tóth Péter bejelentette, nem árulja többé a Cserpes tejtermékeket, helyette…..
Szemerkényi Réka washingtoni magyar nagykövettel a Forbes áprilisi számában közöltünk interjút. A lapba főleg a genderkérdések fértek, de a nagykövet asszonnyal arról is beszélgettünk, hogy mit szólnak Washingtonban az egyre szorosabb orosz-magyar kapcsolatokhoz, és hogyan látják a menekültválságot.…..
Mennyiből készült a Saul fia? Hány évig ült a vágószobában a Liza, a rókatündér? Hogy lehet, hogy a Félvilág tévéfilm létére a mozikba megy? A Forbes februári számában három film három története. Amikor Bogdán Árpád Boldog új élet című filmjét kilenc évvel ezelőtt a berlini filmfesztivál Panoráma…..
A Forbes januári számában cégvezetők, menedzserek vallanak arról, hogyan néztek szembe magukkal és a problémáikkal. Részletek a cikkekből. Balogh Péter, NNG-alapító, most üzleti angyal „A vezetők általában nem beszélnek, nem is beszélhetnek a nehézségekről, ezért sokáig csak magamban őrlődtem.…..
A mulatós zene, mint iparág a Forbesban? Ami érdekes és pénzt termel, arról  írunk. A januári számban Bódiék és Kis Grófo! Mondja, nem lehetséges, hogy magát átverte valaki? – kérdezte habozva a hazai lakodalmas zene egyik nagy öregje, amikor interjút kér tőle a Forbes újságírója. A hetven felett…..
Az idén nyolcvanéves legendás gyógytornász, Dévény Anna negyven éve hajtogatja igazát, de tudja, az újítókat csak haláluk után ismerik el. A Forbesnak különösen sokat megmutatott abból, hogyan él, és még egy fotóra is rá tudtuk venni. Az Opera színpadán új Diótörőt…..
A Migration Aid alulról szerveződött meghatározó tényezővé a menekültválságban. És a mai napig tulajdonképpen egy Facebook-csoport. Cikkünk az októberi Forbesban, aminek lapárbevételéből 10 százalékot menekülteket támogató civil szervezeteknek ajánlunk fel. A harmincas fiú…..
Anyalapunk online verziója is közölte egy cikkünket. Hermann Irén írása nálunk októberben jelent meg, itt a blogon is beszámoltunk róla, most pedig a forbes.com-on pörög az angol nyelvű verzió. Íme a szerző élményei a cikk írásáról és friss információi a katonákat…..
Hermann_Iren 2015.02.16 13:42:05
Gaál Péter piacvezető cége amerikaiakat utaztat második világháborús emléktúrákra. Nem hiszik, hogy ez egy piac? Mi is így voltunk vele. Íme egy kimaradt sztori az októberi Forbesból. Hetven éve, 1944 decemberében az Ardennekben a német hadsereg egy utolsó ellentámadást…..
Az egyik cégvezető keménynek tűnik a munkájában, de amúgy bizonytalan, segítségre szorul. Más nem tud megbirkózni azzal, hogy túl sok embert kell irányítania. A coaching trendi és mégsem pszichoterápia, amitől sokszor megijednek az alanyok.  A magabiztos menedzser páncélja…..
Egy amerikai startup-ügyvéd Magyarországon. Mark White cége, a White Summers három amerikai iroda után, és egy New York-i nyitás előtt Budapestre telepítette európai központját. A Forbesnak adott csak interjút. Az ügyvéd olyan cégek indulását segítette már, mint a Tesla, a…..
Kisgyerekes anyukák álma vagy komoly piaci rés a szappankészítés? A Mannaszappan már félmilliárdos forgalomnál tart. Most tényleg egyenként akarod? – kérdezte Varga Emil a feleségét, amikor eldöntötték, hogy túllépnek az otthoni használatra gyártáson és felfuttatják a…..
Sorozatot indítottunk a legfrissebb Forbesban. A Pozsonyi úttal kezdtünk. Falunak hívják a környéket az itt lakókból alakult több száz fős Facebook-csoport tagjai. Ha kölcsön síléc kell; ha beteg a gyerek, de zárva a patika; ha a környékbeli hajléktalanokat kell megmenteni; ha…..
Polgár András már elég gazdag volt, hogy mindenből kiszálljon, de a válság megakadályozta. Ő mégis a fejébe vette, hogy közel egymilliárd forintot ad jótékony célokra. A Forbes januári számában interjút olvashatnak az üzletemberrel. Itt vannak a kimaradt részek. Hat éve,…..
Nagy üzletet kötött a Forbes decemberi számában bemutatott Mészáros Csaba, az evopro Holding vezetője. Az alapvetően mérnökprofilú cég szolgáltatási üzletágát adta el az Accenture-nek. A Forbes úgy számol, a vételár 6-9 milliárd forint között lehetett. A Forbes decemberi…..
A magyar tulajdonú evopro vette meg a Hanwha Bankot. Az apró pénzintézet tulajdonosváltása is jól mutatja a bankrendszer komoly átalakulását. A 2001-ben alapított, főleg mérnöki tevékenységű evopro elektromos buszt is fejleszt, s ehhez kiszemelte a NABI buszgyárat is. A Pénzügyi…..
A Forbes idén is kiadta a legsikeresebb 1 milliárd dollár árbevétel alatti, amerikai tőzsdei cégek listáját. Kemény volt az elmúlt öt év az amerikai cégek életében. Csak a legéletképesebb vállalkozások maradtak fent a rostán és birkóztak meg a gyenge GDP-vel és az emelkedő…..