Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomam

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghökkentő levelet kaptunk tegnap: Tisztelt Címzett! Kollégáim tájékoztatása és a mellékelt fotók szerint a Bp. XIV. kerületi vasúti aluljárót Önök átfestették. Az aluljáró a MÁV ZRt. területe. Nyilvántartásunk szerint az átfestésre engedéllyel nem rendelkeznek.…..
Ügynökügy, pártfinanszírozás, hatalmi tér. Ez a három téma olyan erős koalícióvá láncolja össze a Fideszt és az MSZP-t (illetve a holdudvaraikat), hogy minden más ellentét közöttük legfeljebb másodlagos. A Fidesz-MSZP koalíció uralma a magyar politikai rendszer rendező…..
Thomam 2013.11.30 17:20:19
@wizes1:
A másik is aljadék hazug tolvaj és az egyik is debil idióták gyülekezete.

@mértékadó ért.:"Tessék mondani, ha meguntam a posztban vázolt problémát, akkor kire kellene szavaznom?"

Esetleg ne rájuk. Szennyel szennyet nem lehet tisztítani.

HaFr :
Korrekt összefoglalása a helyzetnek.
Jelenleg inkább szemen köpné a választóit az MSZP azzal, hogy Fideszes kormánykörök mutyiját nem vizsgálná. Plusz nem tekinti embernek azt a 855ezer embert aki a Jobbikra szavazott 4 éve, azzal, hogy úgy gondolja, Jobbikos nem ülhetne a felálló vizsgálóbizottságban. (Nyilván rontaná a megszokott Fidesz-Mszp baráti légkört.)
„A Török Zsoltot cáfolni látszó honlapot a nyilatkozata után hozhatták létre, a domént egy Hír Tv-s műsor oldalát is bejegyző cég kezeli″ – áll az Index címlapján. A cikkben aztán Széky János ÉS-rovatvezető csütörtöki írására hivatkozva állítják,…..
Thomam 2013.11.05 08:57:57
@Kettes:
"A legkorábbi találat, ami nekem megvan, az atv.hu-é 10.31-én 09:21-ről"
"nekem az következik, hogy az a bizonyos "atv.hu-olvasó" nem egy lelkes google-nyomozó volt, hanem egy bennfentes"

De, egy lelkes google "nyomozó" volt. Pontosabban az én írásomat másolta be az az ATV olvasó 30-án. Én 30-án 00:26-kor írtam a sporttagozat oldalról a portfolio fórumán ( forum.portfolio.hu/topic.php?t=19657 ) . 29-én már úgy nézett ki az oldal mint most.
Úgy emlékszem google-ba Károlyi Attila, sporttagozat, Fehérvár, Kalocsa szavakkal simán kiadta a sporttagozat.hu-t és 29-én a google korábban tárolt változata 25-ei volt, nem 27 mint most.
Az átnevezés csak nevetségessé teszi a romákat. • Átnevezik a város által működtetett étkezdékben a cigánypecsenyét Hannoverben • A német élelmiszergyártók tiltakoznak • Cseh roma szervezetek abszurdnak tartják az átnevezéseket • A német roma…..