Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mariannita

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ember nincs, akinek a spanyol tengerpartról ne a nyár, a napsütés és a fürdőzés jutna az eszébe (esetleg az esti bulikkal fűszerezve). De mi a helyzet télen? Erről szól spanyol országfelelősünk, Roxi a Costa Braváról érkezett írása, aminek aktualitását egyebek mellett az is…..
Mariannita 2015.01.07 14:36:30
@M. Péter: a baszk neve pedig errege erroskoa, de ez nem egy helyspecifikus étel/szokás, így nem gondoltam, hogy katalánul kellene megneveznem.
Mariannita 2015.01.06 13:00:55
@kardio1: hú de jól hangzik. Azt a naracsvirágos biztos nagyon ízlene nekem is! Sajnos a spanyol cukrászattal nem vagyok kibékülve, legalábbis ami Tarragonát és környékét illeti. Itt csak egyféle krém van: vaníliás vagy tejszínhab. Dög unalmas! Ezért mindig, amikor haza megyek az elsô dolgom elmenni egy jó kis cukrászdába. :)
Mariannita 2015.01.06 14:09:19
@Muscari: évekóta olvasom a HÁ-t és a hozzászólásokat is. Csak jót mosolyogtam azon, hogy "leuncsiztátok" a posztot és az ingatlanpiacról beszéltek helyette. :)
A figurák nem annyira aprók és általában már akkor látszik, amikor felvágják. De azért óvatosan kell enni fôleg, ha gyerekek is vannak.
Nemrégiben megnézhettük, milyen egy montevideói karnevál (aki nem olvasta és látta volna a képeket, az kattintson ide!), ma pedig, lezárva mintegy a szezont, spanyol országfelelősünk, Roxi segítségével megnézzük, hogyan is zajlik mindez egy katalán kisvárosban. Hát valahogy…..