Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frissenfacsart Licsi

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Vagányság Troll zeneszerzők 2013.11.05 08:38:00
#298 A klasszicista és romantikus zeneszerzők - Wagnert  kivéve - életük vége felé mind kurva nagy trollok lettek: a már süket Beethovent például annyira utálták az akadémián, hogy állandóan elhangolták a zongoráját, valószínűleg ez is közrejátszhatott a…..
Frissen Facsart Hétköznapok Álom 2013.10.11 10:52:21
Annyira jól működik ez az alvásnak nevezett bio-pszicho-fizikai regenerálódási szakasz! Reggel már nyoma sem volt annak a szívfájdalomnak, amivel hazaértem. Kósza emlékképeim vannak az éjszakámról, természetesen ezzel a kérdéskörrel álmodtam. Nagyjából újra éltem mindent,…..
Olyan szempontból szerencsés alkat vagyok, hogy nagyon tudok örülni az apró dolgoknak is. Ha süt a nap, finom a bor, vagy szép a zene, nekem annál nem is kell több.  A ma reggel viszont negatív élménnyel indult: amikor kilépek a ház kapuján, kb. 10 métert teszek meg reggelente…..
Jól áll a szakáll :) így mégis mit gondolsz, hogyan fogjam vissza a mozdulatot, ami a testem legmélyéből indul és puhán hullámzik a kézfejembe, hogy végigsimítson az arcodon?  Kérlek, ne vedd tolakodásnak, hisz megmaradt az álmok buja útvesztőjében. Szegénykém most azt…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztam létre. Néha nem bírom magamban tartani azt a rengeteg érzést, ami bennem kavarog, szétfeszítenek a kis szertelenek, miközben fogócskáznak odabent. Így inkább néha-néha kiengedem őket a szabad levegőre, az állítólag úgyis…..