Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tujiza

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muszáj folyamatosan írnom nap közben, hogy hol tartok a kajában. Az elmúlt napokban nem tettem, és kegyetlenül elcsúsztam, ráadásul fogalmam sem volt róla. Basszus. Jól elcsesztem.Az egyetlen, ami megment, hogy a mai napot kivéve elég sokat gyalogoltam, 10 ezer lépés felett minden…..
Rikk fiatal, vörös és az izgalomtól szinte teljesen piros. Nem szokott a külföldi turistákhoz. Azért szégyenlősen köszön, és büszkén mutat a környező hegyekre: itt minden a családé. Meg persze a bárányoké. Stavangertől harminc kilométerre egy fényes fennsíkon állok,…..
Az előző részben Yau-Man lefejeltetett egy csónakot Jonny Fairplay mesterrel, aki kisvártatva idegbeteg lett, és ugyan a favoritok az első perctől kezdve egymás ellen áskálódtak, amit ő nagyon is élvezett, kiszavaztatta magát a szigetről, mert a csaja otthon terhes. Na persze, mi meg…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.12.19 09:09:00
Az NBC nemigen bízik a sztrájk mihamarabbi lezárásában, ugyanis fogta magát, és bemelte az USA Network két nagy sikerű sorozatát, a Monkot és a Psych címűt (mindkettő fut/futott itthon is, a TV2 adásán), hogy márciustól legyen mit vetíteni vasárnaponként. Jimmy Kimmel…..