Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KissRobi3

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svédországban vagy Norvégiában nagyon jó nyugdíjasnak lenni. A magyar nyugdíjasnak jobb, mint a lengyelnek vagy a románnak, de rosszabb, mint a csehnek vagy a szlovénnak.Minden nyugdíjas álma egy hosszú, boldog és kiegyensúlyozott élet, egészségben, jómódban, élethosszig tartó…..
KissRobi3 2013.10.08 09:14:36
A fentiek szokás szerint félrevezető, az életkort döntően meghatározó okot elhallgató, eltitkoló, félig és/vagy teljesen hazug információk!
Mert én meg tudok mutatni ehhez nagyon hasonló térképet, ami meg azt mutatja, hogy éppen ezekben a piros országokban irtják legerősebben a lakosságot chemtraillel!
Erről persze sunyin és bűntársként cionista zsidó bünpártoló módon hallgat a cikk írója!

A chemtrailt éppen a Microsoft windows bevételéből finanszírozza a Bill Gates fiú, és amikor windowsos számítógépet veszel, akkor valójában éppen a kiirtásodat finanszírozod, és éppen a fenti piros színű országokban!

65-évre le van rövidítve a mai emberek életkora, hogy ne kelljen sokáig nyugdíjat fizetni. Ki van ez találva biorobotkák.
A megélhető életkor 120 év lenne ha nem lenne baloldali cionista világrémuralom, amely cionista hüllőmegszállás alatt lezüllesztik - kipusztítják az embereket, a bolyó erőforrásait pedig fölzabálják a metélt hüllők. Mindezt teszik a környezetvédelem köpenyébe belehazudva, belecsomagolva. Csak azon kéne elgongodolkodni, hogy a nitrogén és kálium alapú műtrágyázás ugyan mennyire teszi tönkre a végletikig kizsigerelt termőföldeket, a termelt magokat miért akarják génmanipilálni gyomokkal, és miért kevernek E250 rákokozó patkánymérget a nem zsidó, gójim húskészítményekbe? Kedves nem zsidó, nem metélt gójimok!
Nem sokára kihaltok ha nem álltok át a kóser konyhára, ahonnan viszont csak akkor fogtok enni kapni, ha a rabbi megengedi nektek.
Addig is szívjátok csak a chemtralezesett levegőt!
A kóserevő reptiliánoknak meg van a chemtrail ellen a maguk gyógymódja, de nektek gójimok nincsen. Vegyétek tudomásul őslakos, ősgénállományú gójimok, hogy ki kell halnotok!
Mert itt van a cionista fajgyűlölő Izrael, és ami Izraelen kívül van azt a területet ugy, hívják, hogy antiszemita.
Mert minden ami cionista Izraelen kívül van az antiszemita. Bizony ezt már az 5 éves kisgyerek is tudja a kibucoviban, mert így tanítják a kis hüllőgyerekeknek. Csak nektek nem árulja el senki kihalásra itélt buta gójimok, és neketek se baloldali senkiházi cionszolga biorobot barmok.