Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki János

1116 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézze meg Orbán Viktor beszédét videón a hirado.hu-n...
Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzőjének a nyilatkozata emlékeztet a pártállamban megszokott nyilatkozatokra.Miért?Mert 1989 előtt hasonló hangnemben dicsérték a vezetőt.Idézem az MTI rövid cikkét :  Lehet olyan hangokat hallani, hogy Európa új vezetője Orbán Viktor - mondta…..
Miért pirul az arcom?Mert Magyarország az 57. helyen végzett a korrupciós rangsorban.Nem gondoltam volna,hogy a büszke magyarok utol érik Romániát a korrupcióban.Micsoda szégyen ' De ez a helyzet.A kormány vissza támadhat,mondhatja,hogy nem igaz,mert civilek állították össze,akik a magyarok…..
Fotó : miniszterelnok.hu "Magyarország stabil sziget a forrongó nyugati világban - jelentette ki a miniszterelnök a Mediaworks regionális lapcsaládjának adott, szombaton megjelent interjújában. Orbán Viktor hozzátette: "Az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot".- olvasható a…..
Nehéz helyzetben van a magyar média,mert a 24.hu honlapján láthatjuk az MTK új Hidegkuti Nándor stadion  megnyitójáról készült videón kifütyülték Orbán Viktort,A videót megnézheti a videa.hu-n.A közmédia említést sem tesz erről az eseményről.Olvassa el a cikket a hirado.hu-n.Az MTI sem ír sehol…..
" Hétfőn nyújtja be a parlamentnek az alaptörvény módosító javaslatát a miniszterelnök. Orbán Viktor a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorának beszélt erről. Azt mondta: nyilvánvalóvá vált, hogy nemzeti ügyek mögé lehet egységet létrehozni, ennek a népakaratnak pedig kellő súlyt szeretne adni."…..
Érvénytelen lett az október 2-i népszavazás.Ez már végleges eredmény,melyet nem lehet kétségbe vonni.Orbán Viktor zseniális vezető,mert még ebből is politikai előnyt húzhat.3 millió 300 ezren NEM-mel szavaztak,mely nagy győzelemnek állít be a magyar miniszterelnök.Alkotmánymódosítás lesz,mert Orbán…..
Lehangoló képet kapunk a Nyugat-Magyarország munkaerőhiányáról a Népszabadság cikkéből.Lehet azt mondani,hogy a lap nem a tényeket közli,de az biztos,munkaerőhiány van Magyarország nyugati részén.Néhány évvel ezelőtt Kelet-Magyarországról hoztak munkásokat,melyeket kiképeztek,majd tovább álltak.Mi…..
Nagyszerű hírt olvashatunk a Népszabadság hasábján a magyar-osztrák mérkőzésről.Megtudhattuk,hogy Orbán Viktor édesapja is helyet foglalt : "A VIP-ben kapott helyet a miniszterelnök édesapja, Orbán Győző is.".Mi ebben a különös hír?Elvégre a miniszterelnök édesapja és joga van a VIP - páholyban…..
Nehezen lehet napirendre kerülni az orlando-i gyilkosság miatt.Ártatlan embereket ölt meg egy afgán származású férfi,akit Omar Szaddiki Mateen-nek hívtak.A rendőrség lelőtte,és ezért nem tudjuk meg miért ölt meg ilyen sok ártatlan embert.Az ISIS szinte mindenkit felhatalmazott,hogy a nevében…..
Valaki blogja Hősök Orlandóban 2016.06.12 22:56:55
 A világot ismét megrázta egy szörnyű gyilkosság,mely az Egyesült Államok floridai Orlando városában történt. Egy ISIS szimpatizáns több mint 50 ártatlan embert gyilkolt meg,majd a rendőrség őt is megölte.A hír bejárta a világsajtót.Az egyik megható történet az egyik fiatal fiútól származik.A…..
"Megvan A Dal 2016 győztese: idén Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Összesen nyolcan versengtek, és a mezőny a zsűri pontozásával négyre szűkült. Freddie mellett Oláh Gergő, a Kállay Saunders Band és Petruska volt versenyben. Végül a tévénézők…..
"A polgári Magyarország, a nemzeti-keresztény korszak építése zajlik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Várkert Bazárban tizennyolcadik alkalommal tartott évértékelő beszédében." - írja az MTI.   Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban…..
Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2016. február 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd A polgári Magyarország, a nemzeti-keresztény korszak építése zajlik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Várkert Bazárban tizennyolcadik alkalommal…..
Valaki blogja Lesz referendum 2016.02.28 16:48:07
MTI/Fotó: Árvai Károly/kormany.hu "A kormány döntést hozott a kötelező betelepítési kvótáról szóló országos népszavazás kezdeményezéséről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a kormányülés szünetében." - olvasható a miniszterelnök honlapján. "Akarja-e,…..
Még van néhány óra és megtudjuk,hogy Saul fia magyar film nyer,vagy nem.Nagyon sokan vannak,akik nagyon szeretnék,ha Nemes Jeles László nyerne vasárnap éjjel.Vasárnap kiemelkedő eseménye Orbán Viktor évértékelő beszéde,melyet sokan vártak.A világ magyarsága nagy reményeket fűz a magyar film…..
Az erdélyi sátoros czigányok.Forrás : Vasárnapi Újság "Csudálatos, vadregényes faj. Vándor és bujdosó nép, mellyet századok óta minden kisérletek daczára az állam meghóditani nem tudott. Erdők és dombok alá üti fel sátrait s egy helyt ritkán mulat egy hónapnál tovább. Izmos, termetes faj. A…..
Petőfiről írt egy cikket valószínűleg Jókai Mór a Vasárnapi Újságban,mely megjelent 1856. március 2-án. Petőfi Sándor.Forrás : Vasárnapi Újság "Hazánk egyik legnagyobb költőjének arczképét adjuk im át t. olvasóinknak. Rövid, alig tiz évig tartott irói pályáján Petőfi olly nevet vívott ki…..
MTI; Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda Orbán Viktor igazat mond ,mely szerint "most először az Európai Unióban elfogadták a magyar megoldást?".Majd elválik.A magyar miniszterelnök szerint a magyar álláspontot képviselve győzelmet aratott Brüsszelben.Honlapján ez olvasható : "Az uniós…..
Nem kell bemutatni a fotón látható két politikust.Ismét találkoztak Moszkvában.Orbán Viktor több meglepő kijelentést tett.Olvassa el a teljes cikket ' "Az évszázad megállapodásának és üzletének nevezte a paksi atomerőmű bővítéséről szóló, Oroszországgal kötött együttműködést Orbán Viktor…..
A magyarok égig érő hódolatot mutattak be Orbán Viktornak az Orbán-Putyin találkozó után.Ismét sok hozzászólásokat írtak "Európa megmentőjének", "a világ legjobb miniszterelnökének". Nem lehet idézni mindegyiket ,csak néhányat Orbán Viktor Facebook oldaláról.Mi történt?Moszkvában ismét találkozott…..
Máthé Áron történész az egyik cikkében megvédte Orbánt a szocializmus építésének vádjától a mozgasterblog.hu-n.Alaposan beolvas azoknak,akiknek más a véleménye az orbáni politikáról.Máthé Áron nem szereti,ha Orbánt összehasonlítják Kádárral.Lehet igaza is van,mert nem…..
Nigar megpróbál hajóra szállni elrabolt kislányával, hogy elhagyhassa az országot, ám a pasa egy lépéssel előtte jár. A szultán hosszú idő után újra együtt vacsorázik a családjával, és feltűnik neki Mihrimah szomorúsága. Ibrahim levélben figyelmezteti Mahidevrant, hogy…..
Nigar megszökik a kislányával, és ráadásul ellopja Rüsztem aga féltve őrzött pénzét. Az aga azonnal vadászatot indít utána, ám Ibrahim megpróbálja félreállítani. Musztafa őrlődik apja iránti hűsége és Helena iránt érzett szerelme között. Ibrahim mindent bevet, hogy…..
Nigar kétségbeesett helyzetbe kerül, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy el kell hagynia férje, Rüsztem aga oldalán a várost. Hürrem nagyobb összeget kap a kincstárból az alapítványa számára, és a szultán új bizalmasa tanácsára egy épületet emeltet Isztambulban a szegények…..