Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fama

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Impozáns szálloda alagsori büdös kis lyukában tölteni a téli nyaralást, miközben a spanok egy puccos, balkonos szobában héderelnek? Nemcsak az irigység írat ilyen helyzetben Homár posztot a magyar emberrel, hanem a gyanú is, hogy eleve a helyzetből fakadóan bezsebelhető pluszpénzre épül az üzleti…..
Fama 2016.02.19 00:24:35
@AzUtazó: Szerintem meg nem az... Miért lenne ez rágalmazás? Honnan tudod, hogy a poszter ennek nem nézett utána?? Én tapasztalatból tudom, hogy igenis rászámolnak. Hasonlóképp jártunk. Poggyászdíj soknak tűnt, azonnal megnéztem a légitársaság oldalán. Ott a felébe került csupán csak.... Nagyon nagy utazó lehetsz....talán épp egy utazási iroda alkalmazottja...Ha tippelnem kéne az irodára, akkor a Pelikán az bizony szép nagy madár...
Fama 2016.02.19 00:30:20
@Kondom Keselyű: Nekem is hasonló gondolatok jutottak az eszembe! :D
Fama 2016.02.19 00:40:14
@Firestarter.18: Lehet, hogy elszomorít, de az általad említett lehetőségek külföldön nem biztos, hogy működnek. A vége még az is lehet, hogy erővel kitesznek a szállodából, vagy rendőrt hívnak. Nincs is jobb, mint amikor a régen várt nyaralásod első éjjelét külhonban, egy mocskos-piszkos zárkában töltöd rendbontásért, "kellemes társaságban". .Akkor inkább a rendhagyó pince szoba, amit, úgy tűnik a poszter épp, hogy szeretett volna elkerülni... :D
James Lockot szülei mindig is egy nagy álmokkal rendelkező, ambíciózus fiatalnak tartották, ám az utóbbi időben elvesztették a kontrollt gyermekei felett. A korábban mindig jól tanuló 15 éves fiú egy ideje nagy kedvelője lett a sátánista nézeket valló metálzenekaroknak és…..
Fama 2014.12.05 14:29:35
@titan: Szia! Teljesen egyetértek Veled. Oda-vissza kölcsönhatás van, és sokan sokféleképp reagálnak. Másképp reagál valaki ha érzelmileg stabil és kiegyensúlyozott, és megint másképp ha érzelmileg labilis. A szülői felelősség ennek tükrében is mindenképp evidens. De azt ne felejtsük el, hogy mindemellett az ember utánzással tanul sok mindent.
Fama 2014.12.05 14:30:49
@HUN_Sector: Szia! Ezzel tökéletesen egyetértek. :)