Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sobrijózsef

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Gondolatok... 2013.10.06 15:45:56
A minap találtam képet egy lepke kibújásáról a bábból.   Elgondolkodtam a természet csodálatos világán. Mennyi megmagyarázhatatlan dolog van még mennyi felfedezésre váró csoda.Jelen világunkban a születés csodáját tartjuk az egyik legnagyobb eseménynek.Hogy divatos…..
Sobrijózsef 2013.10.07 16:39:44
Szia digger, nagyon jó, életszagú a blogod, tegnap átolvastam az egészet. (náthás szobafogságra ítélve...:( Szinte elcsábulok innen Koppenhágából, csak a kajaárakat látva mehetnékem van, nem is szólva erről a szörnyű nyelvről.
A mai poszthoz elejéhez, a DNS-kérdéshez kapcsolódva ajánlom figyelmedbe egy amerikai tag, Mike Adams (The Healthranger) cikkét. Az ő blogja amúgy überegészségről, nagyhatalom-cégek kontrolljáról az USA felett, egészségügyi maffiáról, stb szól.
Ebben a cikkében
www.naturalnews.com/042260_genetics_myths_Human_Genome_Project_morphic_resonance.html a DNS-elméletet kritizálja, amit mint szent tehenet kezelnek a biológia terén, valamint tanítanak az oskolákban. A cikk egy Human Genome Project nevű tanulmányt idéz, amelyben a nagyokosok tizeniksz év kutatás után felfedik, hogy a Homo Sapiens DNS spirálját kb húszezer fehérje-kódoló gén alkotja, nem több. Összehasonlításképp a bélféregnek szintén 20000 van, a közönséges gyümölcslégynek meg kb 15000.
Namármost ezek szerint a bélféreg szerkezeti felépítésének bonyolultsága annyi lenne mint az emberé? Kétlem. Az ember tán csak negyedannyira lenne bonyolultabb mint a gyümölcslégy? Vonja le mindenki a saját következtetéseit tetszés szerint, de én egy kicsit összetettebbnek érzem magam egy légynél. a DNS-elmélet lehet, hogy beletrafált egy-két dologba, lásd génkezelt növények, állatok, de hogy az ember teljes tervrajza nincs meg minden egyes sejtje DNS-láncában az tuti. És akkor a test sokkal bonyolultabb felépítése mellett még nem is említettem olyan nem elhanyagolandó részleteket, mint érzelmek, reakciók, emlékek. A DNS-lánc melyik részében találhatók ezek?
Nekem úgy néz ki, hogy meg van a nép vezetve ezzel a materialista genetika-tudománnyal, és akik tudják a választ fenti kérdéseidre azok jól elteszik maguknak meg eladják a fegyverkezésnek. Vagy még ők sem tudják.