Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szürkeeminenciás Ágica

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész család nyeri el az állami pénzeket, a vejénél súlyos korrupciós gyanú merült fel. Az ügyeknél csak a miniszterelnök pofátlan reakciója a felháborítóbb...
Szürkeeminenciás Ágica 2018.03.14 22:09:47
@dare: EGYETÉRTEK. aKI NEM EMELI FEL A SEGGÉT ÁPRILIS 08-ÁN ÉS NEM MEGY ELSZAVAZNI, ÉS NEM HÚZZA BE AZ X -ET A KÖZÖS JELÖLTRE, AKINEK ABBAN A KÖRZETBEN ALEGNAGYOBB ESÉLYE VAN - EGY FIDESZES JELÖLTTEL SZEMBEN EGY ELLENZÉKI - NOS AZ NE PABNASZKODJON HOGY SZAR AZ ÉLET! MI VÁLASZTÓPOLGÁROK FELELŐSSÉGE, NEM MÁSÉ. SENKI NEM FOGJ AEZT HELYETTÜNK MEGLÉPNI. AKI VÁLTOZÁST AKAR ÖNMAGÁÉRT, GYERMEKÉÉRT, UNKÁJÁÉRT ANNAK OTT A HELYE, HOG YLEVÁLTSUK A KORMÁNYT!
A gyermekeit egyedül nevelő apuka, Csaba Forrás   A GYŰJTÉS VÉGET ÉRT. KÉREM, LEGELŐSZÖR EZT OLVASSA EL. KÖSZÖNJÜK. 2017. MÁRCIUS 2. 22 ÓRA 50 PERC Csaba, az apuka egyedül neveli két gyermekét Csabát és Danit, Bicske szegényebb részében élnek. A gyerekek 8 és 10 évesek, tisztelettudóak,…..
Szürkeeminenciás Ágica 2018.02.28 08:15:21
Miért kell az idős embert megalázni? Megkerestük a betegjogi képviselőt, ő is csak csodálkozott, hogy hogy lehet így bánni egy beteggel, és intézkedni fog. Tisztelt blog!   Édesanyámat a házi orvosa beutalta a kórházba tüdőgyulladás gyanúval, a Szombathelyi Markusovszky…..
Szürkeeminenciás Ágica 2015.04.01 14:37:17
@Tempus.Anh: Először is részvétem a gyászoló családnak.
Szeretném osztani Tempus.Anh. kommentjét, én sem javasolom idős beteg kórházba történő befektetését ismerve a mai egészségügyi állapotokat Magyarországon, csak közvetlen életveszélyben, végszükség esetén.
Szeretnék eloszlatni egy tévhitet - önmagában az a tény, hogy látunk egy csiri-viri kívül gyönyörű (felújított stb..)kórházat - az még nem jelent feltétlen garanciát sajnos a minőségi egészségügyi ellátásra. Ez pont az a helyzet, amikor vesz esetleg néhány vadiúj mentőautót az OMSZ , de hiába ha nincs rá (szak)személyzet, hiába van pld-nak okáért egy "KIM" -es autó, ha nincs rá mentőorvos, csak egy mezei mentőápoló, vagy hiába van mentő, ha nincs rá gépész (sofőr). Plda:A legjobbakat, a legtapasztaltabbakat elüldözte az OMSZ jelenlegi dilettáns idióta vezetése, úgíy gondolom egy fiatal 20-25 éves tapasztalatlan ÉRETTSÉGIZETT fiatalembernél egyáltalán nem vagyok abban biztos hogy Ők a legjobbak mentőautót vezetni! Kapaszkodjanak meg, kitalálta az OMSZ jelenlegi vezetése, hogy újabban a hivatásos sofőröknél érettségi kell! (A tapasztalt, megbízható, kiváló sofőröknek akik átlagban a 40- illetve az 50 - 60 közötti korosztályhoz tartozik szakmunkásképző stb.. autószerelő, villanyszerelő szakmája volt, és van)És sorolhatnám, az egészségügyben nem ismerek olyan kollegát akinek nincs másod vagy harmadállása. Tessék azt elképzelni, hogy ezek az ápolók stb... mikor rekreálódnak, mikor vannak a családdal, barátnővel, mikor pihen? stb... nem véletlenül nagy része szingli, hiszen ezt az életet nagyon kevesen képesek tolerálni. Folyamatosan nő az elvándorlás, és az itthonmaradtakat a kiégés (kilátástalaN túlhajszoltság) veszélye fenyegeti. Szétverték az egészségügyet, a menetirányítást, dilettáns módon megszüntették a nagyon hiányzó OPNI -t, a Központi detoxikáló-t. stb... Napokban beszélgettem egy vidéki szakmabelivel aki elmondta, hogy például a 12 órás éjszakai műszak után nekik mint ápoló?! kell kitakarítani reggel még az otthonban a 4 szintet!?! stb... ahol fogyatékosokat emelgetnek, tisztába raknak folyamatosan mosdatnak stb.. egész éjjel. Reggelre olyan kimerültek, hogy hazafelé elalusznak a buszon, a vonaton...És mindez éhbérért!
A legszebb az egészben, hogy az OMSZ szakszervezete sem áll dolgozók mellett, a helyzet magaslatán - nem egyszer történt hogy gyorshajtás!!! miatt kirótt bírságot az OMSZ! nem megfellebbezte!,hanem ha a dolgozó nem tudta kifizetni a bírságot részletekben illetményéből letiltatta! Nem akarom a panaszáradatot növelni, mint tudjuk a regnáló kormány nem igazán szegény-,beteg-,fogyatékkal élő személy- párti. Hála a sajnos nem szakmai tudáson- hanem a dilettáns, izomból politizáló mutyi-materiális - alapokon nyugodó korrupt államvezetésünknek. És sajnos egyre többen fognak meghalni, ez a tény a jelenlegi kormányt egyáltalán nem hatja meg, és ha valaki a 36.órában hibát követ el, vagy nem eléggé mosolyog a betegre, akkor azt keresztre feszíti stb... De ne legyen igazam. Nagyon vigyázzunk magunkra, és ne kerüljünk kórházba mostanában EZ A LÉNYEG!
Szürkeeminenciás Ágica 2015.04.01 14:41:41
@Treszoli: Óriási tempóban nő a kivándorlás - és az itthon maradtaknál a kiégés. Ez tapasztalható sajnos lépten nyomon. És ezen csak egy egészséges új nem üzleti alapú egészségügyi politika segíthet. Pár évvel ezelőtt a Szakma sikolyát senki nem hallotta meg, hogy nagyon nagy baj lesz%!!!!! ugyanis az új Alaptörvény (alias Alkotmány) -ben kivették a " kötelező társadalombiztosítás tényét" !!! Itt az eredménye.
Szürkeeminenciás Ágica 2015.04.01 16:05:31
@Treszoli: Ehhez több nővérre lenne szükség ami nincs!!! A másik sajnos Ön sosem tudHATja, hogy az az ápoló akit bent látott leülni a nővérszobában a 16. vagy 24. vagy netántán 36. órában van?!? ADJON AZ ÁLLAM VÉGRE OLYAN TISZTESSÉGES FIZETÉST AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN, A KÓRHÁZAKBAN A A VÉRELLÁTÓBAN Az OMSZ DOLGOZÓINÁL (a gépésztől a garázsmesterig!) Ü-BEN, HOGY NE KELLJEN (ÉS HA MEGFIZETI NE IS ENGEDJE AZ ÁLLAM!) HOGY NE DOLGOZZON MÁSOD ÉS HARMADÁLLÁSBAN.
Utoljára a Medgyesy kormány idején volt teljes átfogó illetmény emelés!
De kérdem én, emberrel ezt meg lehet tenni? Micsoda őrült fájdalommal járhatott ez, szegény anyukámnak? Kedves Ismerőseim, és kedves Ismeretlenek, akikhez eljut ez a néhány gondolatom! Nem szoktam saját életem gondjaival terhelni a közösséget, de most úgy érzem, meg kell osszak…..
Szürkeeminenciás Ágica 2015.04.01 15:37:03
@yogosan: ebben van igazság szerintem is. Tapasztalataim alapján alátámaszthatom, hogy bizony a belgyógyászatokat megőrzésre használták és használják nagyon sokan. Érdekes módon többnapos ünnep előtt, karácsonykor szilveszterkor , stb... mindig megnőtt a forgalom pénteken - az utolsó munkanapon....
Szürkeeminenciás Ágica 2015.04.01 15:38:49
@EZAZ: igaz gondolat
Szürkeeminenciás Ágica 2015.04.01 15:49:43
@apanna: ez bizony befolyásoló tényező a mély sebeket illetően (amellett hogy a kórház forrás hiányában nem a szabály szerint előírt kényszerítő eszközt alkalmazhatta esetlegesen?) Tisztelettel kérem egyes kommentelőktől - kérem távol álljon mindenkitől olyat feltételezni egy bármilyen ápolóról (vagy ápolónőről) (mentőápoló, általános ápoló, diplomás ápoló stb...) hogy szándékosan akarna vagy akart volna megsebezni egy magatehetetlen beteg idős embert, vagy hogy fájdalmat okozzon neki. Ők nem erre esküdtek fel. És ezt a szakma nevében tényleg vissza kell hogy utasítsam.
Bazsinka József (1938. szeptember 12. - 2014. december 9. ) mentőtiszt tegnap éjjel éjfél előtt adta vissza jó lelkét Teremtőjének. Utolsó földi útjára december 19-én pénteken 13 órakor a bicskei római katolikus temetőben kísérik családja fájdalmában osztozó barátai,…..