Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whipet

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
whipet 2014.06.04 08:31:01
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
A CRUCIANI HUNGARY bemutatta legújabb kedvenceik, melyek újabb színfolttal bővítik az amúgy sem hétköznapi palettájukat. Színesek, vidámak és must have darabjai minden szezonnak....:) A  pop art és a Cruciani C luxury pop divatjának rendevújából született az a limitált…..
Eddig Te is csak álmodoztál a tökéletes melltartóról? Képzeljétek el, hogy a TRIUMPH most egy olyan garantált szolgáltatást álmodott meg, mellyel segítenek megtalálni a legideálisabb melltartót, ami valljuk be sokszor sokkal nehezebb feladat, mint azt gondolnánk…Mi a…..
whipet 2013.10.22 12:21:36
A LUSH sajtótájékoztatóján teljesen megőrültem, amikor bemutatták az új Karácsonyi termékeket, már alig várom, hogy a cikkem végére érjek és mindent bemutassak Nektek! Én nagyon szeretek testreszabott és hasznos ajándékokat adni szülinapra, karácsonyra és úgy gondolom, hogy…..
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..