Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingatlanspecialisták

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik elolvasták az előző írásomat, mely az ingatlan specialisták nyújtotta előnyökre hívta fel a figyelmet, azok már bizonyára látják bennük a lehetőséget. Ha még vacillálnak, úgy legalább abban a segítségükre lehettem, hogy egyáltalán tudomást szereztek e kitűnő szakemberek létezéséről...
  Milyen kérdéseket tegyünk fel az ingatlan ügynököknek, hogy meggyőződjünk a hozzáértéséről ?   - Az enyémhez hasonló típusú ingatlant milyen ársávban értékesített Ön, vagy az irodája az elmúlt egy esztendőben? - Melyik ársávban lát lehetőséget az értékesítésre, és milyen  időtávon belül? -…..
Részterületekben, adott régiókban jártasak, az egy helyrajzon belül található ingatlanok hozzáértői, szakértői ők. Munkájuk valódi értéket tartalmaz, hiszen komoly háttértudással, rutinnal és magas szakképesítéssel rendelkeznek. Hol teremnek ilyen szakemberek ?  ..
  Megjelent az új lakások építéséhez, vásárlásához igényelhető családi otthonteremtési kedvezményről, a legfeljebb 5 millió forintos adó-visszatérítési lehetőségről, illetve a három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatásáról szóló kormányrendelet szerdán a Magyar…..
Mostanság nem bővelkedik az ingatlanpiac kiadó lakásokkal, nehéz bérelhető ingatlant találni. Mégis óvatosnak kell lennünk, hiszen sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat ha átgondoljuk, melyik lakást fogjuk bérbe venni és milyen feltételekkel...
Huber-Szabó Lőrinc (Huber Ingatlan) segítségével annak jártunk utána, hogy mi a helyzet az dél-budai agglomerációban, ott is főleg az egyik legkeresettebb területen, Budakeszin.    ..
A hazai piacon még mindig a Győr-Moson-Sopron megyei régió tekinthető hosszú ideje a legjobban teljesítő területnek. A száraz számok elemzése helyett a helyi specialistákat kérdeztük arról, hogy minek köszönhető ez a folyamatos jó tendencia, ami – és talán ez a legnagyobb szó – a válság éveiben…..
  Iránytűnket ezúttal Szeged felé tájoltuk, hogy ott is megnézzük, hogy arrafelé hogyan jelentkeznek a piac általános trendjei, illetve van-e valamilyen lokális jelenség, ami hat a piacra. Ehhez a MIOSZ hálózat tagjának, Tóth Lászlónak (Domicil.hu) a segítségét kértük, aki töviről-hegyire ismeri a…..
    Cikksorozatunkkal célunk kideríteni, hogy a piac általánosnak mondható trendjei mindenhol ugyanúgy jelentkeznek-e, másrészt a földrajzi elhelyezkedés és a keleti-nyugati országrész között tapasztalható gazdasági eltérések miatt milyen hely-specifikus jelenségek…..
  A KSH legfrissebb adatai szerint 2015-ben megkötött adásvételi szerződések eddig ismert adatai alapján 2015 első felében tovább élénkült a lakáspiaci forgalom, ami szinte csak használt lakások forgalmából áll.   30%- kal több lakás kelt el az idén, melynek 98 % -a…..
Mozgalmas hónapok állnak az ingatlanpiac mögött, ami alól az albérletek sem jelentettek kivételt. A növekedő tranzakciószámok és a lakáspiac egyes szegmenseiben megfigyelhető áremelkedés egyértelműen tükrözik, hogy keresleti a piac. Ez elmondható az albérletek piacáról is,…..
  Értékesíteni szeretnénk ingatlanunkat, de van egy „apró” bökkenő. Sajnos, nem csak a miénk, tulajdonostársainkkal kell osztozkodnunk rajta. Ez nem csak nekünk kellemetlen, de a lakás-ház után érdeklődő vevők is - a hír hallatán, hogy az több tulajdonosé –…..
  Felfokozott érzelmi állapotba kerülünk, amikor az eladó ingatlanra sikerül vevőt találni, illetve a vásárolni szándékozó megtalálja az elképzeléseinek megfelelő ingatlant, és a felek egymás tenyerébe csapnak. Azonban a folyamat csak akkor válik teljessé, ha a felek a…..
Akinek van ingatlana, tudja, hogy a lakást, házat néhány évente bizony fel kell újítani. Szükséges és fontos is ! A kertes házban élők azzal is tisztában vannak, hogy nekik nem csak a belső „tisztító”- szépítő” munkálatokkal kell számolniuk, hanem a külső felújítás…..
  Egyre többek számára fontos szempont lakásvásárlásnál, hogy lehetőség szerint minél inkább környezetbarát lakhatást biztosítson, vagy energiatakarékos működéssel kevesebb energiát igényeljen fenntartása. A vásárlók körében inkább az utóbbi szempontok a gyakoribbak,…..
Ha egy picit utána nézünk a mostani ingatlan kínálatnak és áraknak, azt látjuk, hogy a családi házak értékesítési áraiban csökkenés következett be. Az eladók, akik a tavaszi-nyári hónapokban nem tudták eladni házukat, szinte kivétel nélkül olcsóbb áron kínálják azt, a…..
      1 Ha a bérlő a bérfizetésre megállapított időpontig a lakbért nem fizeti meg, a bérbeadó köteles a bérlőt - a következményekre figyelmeztetéssel - a teljesítésre írásban felszólítani. Ha a bérlő a felszólításnak nyolc napon belül nem tesz eleget, a…..
  A bérleti szerződésről általában:   Bérleti szerződés fogalma és lényege: A bérleti szerződéssel a bérbeadó bérbe adja, a bérlő pedig bérbe veszi a szerződés tárgyát képező ingatlant.   A bérleti szerződés létrejöhet szóban, és írásban is, határozott, és…..
Az idei tél – állítólag – kemény lesz. A remény persze megvan, hogy mégsem válik be a mostanában annyit hallható időjóslat. Minden esetre lassan megérkeznek azok az esték, amikor már jól esne egy kis „bemelegítés” otthonunkba. Az első dolog, amit mindenkinek tudnia kell,…..
  Hosszú ideje nem volt tapasztalható ilyen mértékű fellendülés az ingatlanpiacon, szinte mindenhol pezsegnek az árak: nem csak a budapesti belső kerületben, de a külső kerületek, vidék és Balaton esetében is megnőtt a kereslet egyaránt. Tavaly ősszel komolyan megkezdődött a…..
"Egyszer jött ki megnézni, egyszer megmutatni, írt két emailt nekem, az egyikben hisztizett, és egyszer telefonon győzködött, hogy adjam olcsóbban, mint szeretném - meséli Kati, aki úgy érzi, nem sok mindent kapott a pénzéért cserébe. Az ingatlanos sem a környékkel, sem az…..
  Sokan valószínűleg még az ingatlanspecialista fogalmáról sem hallottak, pedig nem összekeverendő az egyszerű ingatlanügynökkel.  Ez javarészt annak köszönhető, hogy hazánkban nem igazán jellemző gyakorlat az ingatlanközvetítők specializálódása, nincsenek igazán egy…..
Első hallásra kicsit soknak tűnik a lakóterület/ágy szám, de a h2o nevezetű tervező csapatnak sikerült megoldani.  Igazából a megoldás mellett talán a legfontosabb, hogy az ingatlanban használható élettér maradt a hálóhelyek „kabinos” elhelyezésből adódóan. …Ja és…..
Ingatlanspecialisták 2013.10.05 19:33:47
Egy tengerparti üdülőhely! A németországi Krausnic-ban található volt szovjet katonai bázison hoztak létre egy igazi trópusi tengerpartot. Az egész projektnek otthont adó brutális méretű hangár 60 km-re található Berlintől. A homokos tengerpart mellett egy komplett hotel is…..
Ingatlanspecialisták 2013.10.05 19:23:02