Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róbert Tvergyák

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hullámvölgybe került, hiszen a remek szezonkezdet után, a csapat rendkívül gyenge játékot produkál, s sorra hullajtja a pontokat mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában, ahol a közvetlen kiesés közelébe került. A csapatra előbb az Empoli elleni idegenbeli bajnoki…..
Massimiliano Allegri dühösen nyilatkozott a Genoa elleni idegenbeli kudarcot követően, amely eredményeképpen ismét pontazonosság alakult ki a tabella élén a Juventus és a Roma között. „Egyszerűen borzasztó pályán játszottunk. Ilyen gyepen nem lehet futballozni. Azonban csak…..
A La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport, valamint a Tuttosport egybehangzó találgatásai szerint a sérüléséből nemrég visszatért, majd azóta rendkívül visszafogott teljesítményt nyújtó Andrea Pirlo kimaradhat ma este a Juventus Genoa elleni kezdőcsapatából. Az…..
A Juventus este a Genoa otthonában lép pályára, s a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a csapat mestere, Massimiliano Allegri az ellenfélről, Tévez válogatott behívójáról, valamint Paul Pogbáról beszélt, aki egyedüli Olaszországban játszó játékosként felkerült a…..
A Juventus egy felejthető, rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen szerezte meg a három pontot a Palermo ellenében, s győzelmével növelte előnyét a tabellán a legfőbb bajnoki kihívó AS Roma előtt. "Llorentének nem szegte kedvét, hogy még nem talált be ebben a szezonban,…..
A szerdai Bajnokok Ligája botlást követően, a Juventusnak ismét a hazai színtéren, ezúttal az újonc Palermo ellen kell bizonyítania, s a zebramezes csapat mestere, Massimiliano Allegri szót ejtett az akadozó torinói gépezetről, valamint az élesedő szakmai kritikákról…..
Az AC Milan egykori edzője, Arrigo Sacchi legfrissebb nyilatkozatában kritizálta a Juventust, amiért nem volt képest elég jól alkalmazkodni az európai versenysorozatban elvárt szinthez. Az Öreg Hölgy csapata kikapott az Olimpiakosz együttesétől idegenben egyetlen góllal, amelyet…..
A Juventus csatára, Fabio Quagliarella beismerte, hogy a vasárnapi, Napoli elleni mérkőzést különleges alkalomnak tekinti. A torinói bajnokcsapat, miután a héten megbirkózott a Real Madriddal, a hétvégén az olasz bajnokságot jó formában kezdő nápolyi csapattal kell, hogy…..
A Juventus argentin támadója szerint három döntő vár a Juventusra a Bajnokok Ligája csoportkörében, s kedd este szeretné megtörni a gólcsendet a sorozatban. Tévez már hat találatot szerzett tizenegy bajnoki találkozón, azonban 2009 áprilisában a Porto ellen, még a Manchester…..
Róbert Tvergyák 2013.11.04 17:52:36
Mauricio Isla beismerte, hogy feladata ismét az egykoron az Udinese csapatában mutatott formába lendülnie, hogy ezzel visszafizesse az iránta a klub, a szurkolók és az edző által tanúsított bizalmat. A chilei válogatott 2012 nyarán csatlakozott az Öreg Hölgyhöz, de nem sikerült…..
A Juventus támadója, Fernando Llorente annak ellenére elégedett volt csapata teljesítményével, hogy a Zebrák 2-1-es vereséget szenvedtek a  Santiago Bernabeuban. A baszk center szerezte a Bianconerik egyenlítő és a meccsen elért egyetlen találatát, ám nem sokkal később…..
A Real Madridtól elszenvedett 2:1-es vereséget követően, Arturo Vidal, a Juventus középpályása, talán nem túl szerencsés módon, a spanyol újságírók kérdésére válaszolva elárulta, hogy pályafutása során egyszer szívesen lenne a madridi klub játékosa. A meccs lefújása…..
Andrea Pirlo számára nem új a jelenlegi helyzet, a szerződése pár hónap múlva lejár, és még nem tudja biztosra, hogy aktuális klubja megújítja-e szerződését, avagy új csapatot kell keresnie magának. Három évvel ezelőtt a középpályás csalódottan konstatálta, hogy az AC…..
Az AC Milan csatára, Alessandro Matri felfedte távozásának okait, nyilatkozatában azt mondta, hogy a több játéklehetőség reményében igazolt át az AC Milan csapatába, mivel így nagyobb esély mutatkozott bekerülni az olasz válogatottba. A huszonkilenc éves játékos, aki…..
Róbert Tvergyák 2013.10.18 18:10:44
Egyes jelentések szerint a Juventus a januári átigazolási időszakban ajánlatot készül tenni a PSG olasz - brazil középpályásáért, Thiago Mottaért. A dél-amerikai születésű játékos hétvégén az Azzurri színeiben impozáns teljesítményt nyújtott Andrea Pirlo posztján, a…..
A Roma mindeddig tökéletes bajnoki szezont tudhat maga mögött, és a fővárosiak szerb nyári szerzeménye nem fél kimondani, hogy csapata bajnokesélyes, mivel véleménye szerint csak a Juventus erősebb náluk. Bár eddig az AS Roma hét győzelmet tudhat maga mögött ugyanennyi bajnoki…..
Fernando Llorente nagyszerű játékot mutatott be szerdán, a Pavia elleni barátságos délutáni mérkőzésen, amelyet a Juventus 7-0 arányban nyert meg. A spanyol négy gólt is jegyzett a Lega Pro Prima Divisione bajnokságban szereplő védők legnagyobb bánatára. A Pavia csapata nagy…..
A Juventus támadója, Fabio Quagliarella, aki igazi Bajnokok Ligája specialistává nőtte ki magát, s kedden a zebramezes csapat vezető gólját szerezte a Galatasaray ellen, mára jövőbe tekint, s a következő európai ellenfélre, a Real Madridra gondol. A zebramezes csapatra rendkívül…..
Alessandro Matri legutóbbi interjújában úgy nyilatkozott, hogy ellentétben a mostanság sok esetben látott visszafogottsággal, ő bizony ünnepelne, ha betalálna egykori csapata hálójába. A csatár a nyáron tért vissza nevelőklubjához Torinóból, miután a két olasz klubóriásnak…..
A vasárnapi Juventus-Milan rangadót megelőző nyilatkozatában, Antonio Conte elárulta, hogy a Scudetto egyik lehetséges győztesét látja a milánóiakban, valamint kitért a csapatát ért kritikákra is. "Még a harmadik évben is lelkessé tudjuk tenni a szurkolóinkat. Távolról sem…..