Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnRhasid

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokadjára kerül előtérbe az Ukrajnában kialakult belpolitikai válság, a figyelem ezúttal azonban a kijevi Majdan térről az ország déli részén fekvő Krími-félszigetre terelődik. Putyin immár nem csak tétlen figyelője az eseményeknek, ugyanis elérkezettnek látta az időt…..
Korábban már elemezgettük az Ukrajnában folyó tüntetések hátterét, a helyzet fokozódása azonban ismét aktuálissá tette a témát. A demonstrációk immár több városra is kiterjedtek, és több halálos áldozatot is követeltek. De hogyan jutottak a békés, nyugatbarát…..
Kedves Jézuska! Népemet és országomat a kapitalizmus átka sújtja, az erőszak kezd kontrollálhatatlanná válni, és még szeretett vezérük halálát sem tudták feldolgozni. Én csak azt szeretném, ha végre egy kis béke, nyugalom és boldogság költözhetne az emberek szívébe.…..
Az elmúlt hetekben úgy tűnt, utolsó fejezetéhez érkezik a két és fél éve dúló véres szíriai polgárháború. Ám a lezárást elősegítő katonai intervenciót tervező Obama végül bel- és külföldi nyomásra elállt a beavatkozás tervétől. Az egyik ellenérv az akció…..