Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AYS_Szóvivő

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
AYS_Szóvivő 2007.12.18 21:56:44
Az @Your service filmprodukciós iroda elhatárolódik minden olyan közléstől, mely a céget kapcsolatba hozza a CoolSpace weboldallal.

A @Yourservice Filmprodukciós Iroda nem terjeszt semmiféle videót!

Az Index (subba.blog.hu) valamint az általuk választott mások jó hírnevét, becsületét sértő, valótlanságok egész sorát állító tevékenységeket etikátlannak és elfogadhatatlannak tartjuk.
Tevékenységük mélyen felháborít nem értjük és nem tudjuk elfogadni. Az interneten elhelyezett oldalaikon található tartalmi elemekért nekik kell vállalniuk a felelősséget, - és mivel megkérdezésünk, megkeresésünk nélkül minősítettek bennünket, lejárató kampányt indítottak ellenünk - ennek biztosításáért mindent el fogunk követni!

A kialakult helyzet szerintünk is meglehetősen szerencsétlen, mivel olyan személyek lettek pellengére állítva, akiknek semmi köze az Index.hu Zrt. kiadásában megjelenő subba weboldalon leírtakhoz.

Így őket felelősségre vonni a cikkben szereplő valótlanságokért épp úgy etikátlan és elfogadhatatlan, mint az a módszer, ahogyan egyes személyek összefüggésbe hozzák őket a tartalom népszerűsítésével.

Még egyszer összefoglalva:

Az @YourService dolgozói teljes mértékben elhatárolódnak mindennemű állítástól ami őket valótlanul ért az Index nevű honlap Subba alrovatában. Közöljük továbbá, hogy a cikkben leírtak nem felelnek meg a valóságnak, cégünk semmilyen formában nem érintett az Önök által állított eseményekben.

Azonnali hatállyal megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

@Your service filmprodukciós Iroda