Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lezli90

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők egyik legelismertebb színésznője, a háromszoros Oscar-díjas (és emellett még 19 jelölést is begyűjtő) Merly Streep is csatlakozott az HBO Hatalmas kis hazugságok sorozatának második évadához. Streep játssza majd Mary Louis Wrightot, Perry Wright (Alexander Skarsgard) anyját, aki azért…..
Lezli90 2018.01.28 21:56:45
Az HBO legújabb krimisorozata, ami itthon az amerikai vetítés után egy nappal, A törvény nevében címmel látható, 2,3 millió nézővel nyitott vasárnap, ezzel 2010 óta a legjobb sorozatnyitánynak számít: a Trónok harca 2,22 milliót hozott, a The Newsroom 2,14 milliót, a Veep 1,38…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
A vékony, lófejű fickó benyúlt a párducmintás szoknya alá és igazított egy kellemeset a zacskón, majd a mellette feszengő műsorvezető mellett elnézve a zsűrire pillantott, és azt mondta, hogy neki túl erős a farka ahhoz, hogy leragasszák. Varga Viktor ekkor már túl volt Amy…..
Lezli90 2013.10.12 10:41:24
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Az alábbi videót elnézve komolyan felmerül bennem a kétség, hogy a Metastatis címen beharangozott Breaking Bad-remake vajon nemcsak egy világméretű médiahekk része, mert ez, amit itt látunk, egy centivel sem jobb, mint a tévében látható dél-amerikai szappanoperák, vagy éppen ha…..
Lezli90 2013.10.04 23:06:34