Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Fazekas

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdett már hiányozni az irás,eltelt vagy 1hét úgy,hogy nem tudtam postolni.Lett volna miről irjak,csak egyszerűen nem lehet ugy,hogy nincs itthon netem,vagy ha megkapom az USB-s netet,akkor pedig többnyire időm nincs.Nagyon szépen fejlődgetnek itt a dolgok,a suli megy,a munkahelyen,noha…..
István Fazekas 2013.10.04 14:23:07
Érdeklődéssel követem az eseményeket, bár könnyebben is követhetném, ha a az írásjeleket követően - a magyar nyelv szabályainak megfelelően - szóközt hagynál.
Lábjegyzetként pedig csak annyit, hogy egy anyanyelvi szövegben - az esetek túlnyomó többségében - az idegen szavak használata nem az idegen nyelv tudását, hanem az anyanyelvi ismeretek hiányosságait bizonyítják. Célszerű ezt elkerülni.
A korábbi, angol nyelven publikált írásodra vonatkozóan is igaz, hogy a nyelvhasználattal névjegyet adsz át magadról. Ázsiódat, nyelvtudásodat az angol nyelven eleresztett - irodalminak jó akarattal se minősíthető - szavak, kifejezések használata se bizonyítja.
Más! Sokkal fontosabb!! Számodra szigorúan tilos az angol nyelv "jive"-val tűzdelése. Te nem abba a világba készülsz!! ... és könnyű rászokni. Egy nem megfelelő közegben - akár véletlenül is - megszokásból elpöttyentett szó, vagy szóhasználat, időnként sorsdöntő, meghatározó is lehet. Nem véletlenül óvlak tőle!!! (És - különben - a férfiasságot és a felnőttséget, az intelligenciát és a tudást se káromkodással és trágársággal mérik.
Létezik egy láthatatlan kör, ahova az ilyesmi nagyon megnehezíti a belépést.)

Változatlanul, türelmetlenül és megkülönböztetett figyelemmel várom a "szösszeneteidet", örülök, hogy hiányzik az írás, ennek értékét csak a saját magaddal szemben támasztott igényesség növelheti. Gratulálok, puszi FI