Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiralylgy

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan egy hete ígértem, lássuk a 8danos nyugger blogjának látogatási statisztikáit 2013. március 28.-tól, az első publikáció napjától 2015. április 1. este 10 óráig. Ez alatt a 735 nap alatt 16.261 látogató tette tiszteletét, vagyis napi átlagban valamivel több, mint 22…..
Ahogyan ezt maga a szerző is többször - legutóbb épp egy héttel ezelőtt - megemlítette, Györgyi húgommal mi beszéltük rá a blogírásra. Legfőbb célunk ezzel az volt, hogy kapjanak egy rendezett medret az általunk már meglehetősen jól ismert történetek. Azt gondolom, hogy ez…..
Ennek a blognak az első bejegyzése majdnem pontosan egy évvel ezelőtt, 2013. március 28-án született. A véletlen hozta úgy, hogy épp egy csütörtöki nap délelőttjén került fel a világhálóra a 8 danos nyugger első írása. Azóta a csütörtök kiemelt jelentőségűvé vált az…..
E blog történeteinek 8 danos főhőse, s egyben állandó szerzője jól megérdemelt őszi pihenőjét tölti Zalakaroson, ezért lépem be most helyette a magam bő 5 danjával - mondjuk úgy - szerkesztői minőségemben (és persze tisztelettudó gyermekként is, aki kisegíti agg atyját, ha…..