Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nacionalista?!

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mi lenne egy szlovák-magyar A válogatottak közötti mérkőzés végeredménye, merül fel gyakran a kérdés Magyarországon és Szlovákiában is, nos a kérdés megválaszolása egyelőre még várat magára, azt viszont már tudhatjuk, mi történik, ha korosztályos szinten engedjük…..
Slovensko, do toho! Bajuszgate 2015.09.13 11:09:25
Rasszista gyűlölethisztéria, embertelen bánásmód, Európa megosztása és sajtócenzúra – ez ma Fideszmagyarország és Orbán politikája. Borzolja a kedélyeket egy Marian Kamensky-karikatúra alapján készült Magyar Narancs címlap, a cinkes Szily Laci máris bejelentette, utoljára…..
Elvesztettük első pontjainkat, ha verjük Ukrajnát, továbbjutottunk. Nem kezdtük jó hangulatban a mérkőzést, hiányzott a fél csapat, a kezdőben több meglepetés névvel is találkozhattatok. Kapuban Matúš Kozáčik állt, de a megszokott védelmünk alaposan átalakult, Martin…..
Nacionalista?! 2015.09.06 20:21:30
És ez már másodjára fordul elő, a 2006/07-es szezonban, a később gólkirályi címet is megszerző Rák Robi után a hétvégén Szarka Ákos is négyszer talált az ellenfél hálójába, a szlovák sportstatisztika rajongóinak nagy örömére. Még a hétvégén történt a szlovák…..
Matej Tóth - ő az első szlovák világbajnok az atlétika történetében! A 32 éves gyalogló nyerte az 50 kilométeres távot a kínai atlétikai világbajnokságon 3:40:32 idővel. A második helyezett ausztrál Jared Tallentre majdnem két percet vert rá, aki különösen örült, hogy…..
Csak az angol válogatott képes tartani velünk a ritmust: hat mérkőzés, hat győzelem. A szlovák labdarúgó válogatott biztosan nem végezhet a harmadiknál rosszabb helyen. Hetven percig úgy játszottunk, mint egy nagy csapat, öröm volt a srácokat nézni. A szlovák futballeufória…..
Nacionalista?! 2015.06.16 18:36:48
Szombaton az ír melegekkel és nem a magyar katolikusokkal kötött szövetséget az Isten. Úgy néz ki, hiába imádkozott a Magyar Pride népe a Hángérien Vúdsztákkon, a jóistenke nem velük, hanem a melegtörvényt megszavazó írekkel kötött szombaton szövetséget. Persze,…..
Jó eséllyel nem létezik híresebb túraszakasz, mint a csehországi Prága - Prčice menet. A rendezvény szervezői állítják: az első alkalom óta minden évben megrendezett tömegesemény a legrégebbi saját műfajában, amely történet még 1966-ra nyúlik vissza, amikor nagyjából…..
Öt meccs, öt győzelem, 11:2-es gólarány, 15 pont, biztos vezetés az aktuális Európa bajnokkal is megerősített C csoportban. A franciaországi Európa bajnokságért folytatott selejtező mérkőzéseken folytatódik a szlovákok szenzációs sorozata! Telt ház a zsolnai stadionban,…..
Éremért játszik Szlovákia az U20-as montreali hoki-Vb-n. Megismételték teljesítményüket a szlovák hokisok, akárcsak a felkészülési mérkőzésen, ezúttal is verték a cseheket - Michal Kabáč, Peter Cehlárik és Martin Réway góljaival. Denis Godla kapus újra nagyszerű…..
Jól pörögnek a más nemzetiségű embereket megviccelő cseh reklámok. Nemrég egy T-Mobile reklám bosszantotta fel a lengyeleket, a napokban egy prágai étterem cinkelte a szlovákokat. Még tavasszal viszont egy cseh rendező szlovákokkal forgatott le önkritikus…..
Óriási amerikai bullshittel kíván kellemes karácsonyt a Jobbik sajtóosztálya. A 19. század közepétől, a közép-európai nemzeti elképzelések szerint, a Szentestéhez elszakíthatatlanul hozzátartozik a hó, a havas táj. A statisztikák viszont azt mutatják, hogy ennek…..
Nacionalista?! 2014.12.25 16:18:15
Slovensko, do toho! A magyar Borat 2014.12.03 21:13:12
Összeomlott a jobboldal, mennyi van hátra, Viktor? Elképesztő zavar a kormánypárt táborában, ritka vicces kommentárokat lehetett olvasni egy nappal McCain igazságbeszéde után. Egyik kedvencem a Magyar Nemzetes György Zsombor bejegyzése, aki a Facebookon panaszkodik a nyugati…..
Titkos román focilobbi? Az UEFA-ba befészkelődött Hungária krt-i tudjukkik láthatatlan légiói? Városokat szétverő IQ fighterektől kezdve a mandiner főszerkesztőjéig mindenki Nemzetközi Méretű Nagy Magyarellenes Erőkről beszél. A dotoho szokás szerint kipukkaszt egy újabb…..
Az első bécsi döntésre emlékeztek a DAC ultrái. Elszabadultak a nacionalista indulatok a Facebookon. Érik Szlovákiában is a szkenner, nem bírtak magukkal a Dunaszerdahelyi AC ultrái, politizáltak egy kicsit. A DAC-Senice mérkőzés 38. percében (érted, 1938) molinót feszítettek…..
Itt a legújabb szlovák rendőrterror - szlovák rendőr ütött szlovák embert. Botrány! Nem voltak a helyzet magaslatán a rendezők és a biztonsági erők sem. Slovan Bratislava vs Sparta Praha - ma már hihetetlennek hangzik, de nem is olyan rég akár ötvenezer ember is összejött a…..
Az évtized mérkőzésén győzték le a spanyol csillagokat a Tátra alatt! Szlovákiában véget ért a spanyol futball uralma a világon Spanyolország selejtezők során 2006-ban kapott ki utoljára Svédországtól A szlovák csapat 150 ezer euró (cca. 45 millió forint) jutalmat kap a…..
Fantasztikusan kezdődött a hét! Először U21-es válogatottunk idegenben, Hollandiában (!) győzött és ezzel a csoport első helyén várja a 2015-ös csehországi Eb-t, az esti franciaországi Eb-selejtezőn felnőtt válogatottunk Kijevben, az ukrán oroszlánbarlangban diadalmaskodott,…..
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
Nacionalista?! 2014.08.28 08:54:13
@LINOLEA: Tehát, ha nem értek egyet azzal, hogy 15 millió nemzettársammal egyetemben buta, értetlen vagyok, akkor bizony én buta, értetlen leszek?