Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rettenetes Hrodgaar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1947. május 12-én a LIFE magazin a hét fotójaként egy teljes oldalt szentelt egy kezdő fotográfus, Robert Wiles megindító fotójának. A kép több szempontból is különleges – legfőképpen azért, mert közel hét évtizeddel később is a leghíresebb öngyilkosságot ábrázoló…..
Rettenetes Hrodgaar 2014.09.08 11:40:55
@NemNick:
de hagyta volna...
A világ legnagyobb vízi rovarjainak - a Nagyszárnyúak (Megaloptera) rendjébe tartozó - egyik hatalmas példányát találták nemrég Chengduban, Szecsuan tartományban. Szárnyának fesztávolsága 21 cm. "A Megalopterák primitív rovarok, melyek nagyméretű, egyöntetű…..
Rettenetes Hrodgaar 2014.07.22 15:43:39
@mimella: lubiccckol
A fantasmania.hu gondozásában április végén megjelent Magyar Szuperhős Mesék (kritika: itt) kapcsán figyelmesek lettünk az egyik képregényes Facebook-csoportban egy vitára, melyben Szűcs Gyula minden kétséget kizáróan állítja, hogy a kiadványban megjelent Hungária Kapitánya…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..