Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csifike

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A túró, mint alapanyag trendivé kezd válni az utóbbi időkben. A magyar konyhában már régóta számtalan sütemény és tésztaféle fő összetevője (rákóczi túrós, túrós lepény, túrós palacsinta, stb.), de a fine dining-ban mintha most került volna előtérbe. Persze az is…..
Mindig érdekelt, hogy milyen lehet egy igazán nagydarab prémium húst lerendelni és utána az egészet felfalni. Fantáziáltam a látványról, a pincérek elismerő pillantásáról, amiért valaki ekkora húst bevállal és természetesen a minőségről is.  Most mindezt megtudtam, de az…..
  A Luxury Edition azzal a céllal indítottam, hogy a hazai gasztronómia luxusoldalát bemutassam, továbbá biztatást adjak azoknak is, akik szeretnének egy kicsit belekóstolni, de talán nem mernek. Kérem szépen, merjenek! A luxus sajátja, hogy ideális esetben a luxuspiacon…..
  Kedves gasztronómia után érdeklődők!  Fontos naphoz érkeztem! Már nagyon régóta szerettem volna a bennem felmerült gondolataimat blog formában megosztani. Őszinte kíváncsisággal, egyben meggyőződéssel várom, hogy mennyire magas minőségű tartalmakkal…..