Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuszi mama

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval most tartunk Ricsivel a 36. héten. A 33. heti ultrahangon kiderült, hogy kitágultak a vesemedencék, húgyvezetékek, főleg a bal oldalon. A bal oldali vesemedence (pyelon) 10 mm körül volt, a jobb oldali csak 6-7. A húgyvezetékek (ureter) 5-6 mm-esek. Elküldtek a következő héten…..
Én már nagyjából augusztusban elkezdem tervezgetni, kinek mit fogok beszerezni karácsonyra, imádom ezt az elfoglaltságot, nagyon szeretek ajándékozni, örömet szerezni a szeretteimnek. Jól lehet, ez sokak számára nyűg, és az utolsó pillanatban indulnak el, csak "hogy vegyenek…..
Nagyon féltem, hogy mit szólnak majd a szülők ahhoz, hogy terhes vagyok. Attól is féltem, hogy majd ránk erőltetik, hogy összeházasodjunk stb. Sokkal idősebbek a szüleim, elég konzervatívak. Nem bírtam otthon elmondani, túl sebezhető terület, így hát elmentünk ebédelni az…..
Szerdán elmondtam barátnőmnek is, hogy mi a helyzet, átmentem hozzá. Azt mondta, ha önzőn az én érdekeimet nézné, még annyi mindent csinálhatnék 23 évesen gyereknevelés helyett. Turizmus szakra járok az egyetemen, szállodában akartam dolgozni, azt pedig nem lehet bekorlátozni,…..
  Már vagy egy hónapja egy nagy csomót éreztem a mellemben. Mindemellett utólag nézve egyéb jeleket is észlelhettem volna, például este 9-kor már kidőltem, állandóan feldagadtak a lábaim, kezeim, nade én nem vagyok egy hipochonder típus, sőt... Szóval anyukám rávett, hogy…..