Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vermes

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal a nagy sikerű, Company of Heroes kiegészítőjét fogom boncolni.A játék tavaly ősszel jelent meg. Ezúttal két új kampány, valamint két új helyszín (inkább egy) került a játékba. A Brit 3. hadsereg és Német Panzer Elite. A britekkel a fő célpontunk Caen felszabadítása…..
vermes 2008.01.12 18:37:02
Nem rég fejeztem be szvsz minden idők legjobb stratégiai játékát! A játékot 2006-ban a THQ adta ki és a Relic fejlesztette. El is nyerte a 2006-as év legjobb RTS-e címet, nem véletlenül! Azóta nincs is ellenfele, illetve a 2007-ben megjelenő World in Conflict mondható egyedüli…..
A Medal of Honor egy újabb részét, az Airborne-t mutatom most be. Ahogy a nevében is benne van, ezúttal az ejtőernyősökön lesz a hangsúly, azon belül is a 82. Légidesszant-Hadosztályon. Főhősünk neve Boyd Travers, vele kell hazazavarni a csúnya nácikat. Hiába a társak, ezúttal…..
A Call of Duty sorozat ismét visszatért PC-re, ám ezúttal nem a II. világháborúban kell helyt állnunk, hanem a jelenkor háborúiban, a közel-keleten, mégis érződik a klasszikus CoD hangulat. Ebben a részben két főhősünk is lesz, egyikük a brit S.A.S. kommandóban szolgál,…..
A játék, mely idén az év játéka lett. Nem rég én is kipróbálhattam és végigvittem. A játék lenyűgözőtt. A grafika gyönyörű, a hangulat és a zenék fantasztikus. Meg is érdemli a címet. A játék az '50-es, '60-as években játszódik. Főhősünk épp egy repülőn utazik,…..
A Test Drive neve már ismerős lehet, régebben már volt róla egy sorozat. Azonban 2006-ban kiadtak egy új részt, mely sokkal jobb lett. Akiknek már sok az NFS-ek által nyújtott illegális, vagy éppen legális száguldásból és valami újra vágynak a Test Drive: Unlimited a mekkájuk,…..
vermes 2007.12.19 16:45:56
vermes 2007.12.19 16:46:33
Eme játék szintén a PC Guru teljes játéka, a mostani számban található meg, így még elérhető számotokra. A játékot a Stormregion fejlesztette, akik keze alól a Panzers Phase sorozat származik, mely szerintem nagyszerű lett. Ha megnézzük a játékot ez megis látszódik, lehet…..
Mikor ezeket a sorokat írom néhány perccel ezelőtt vittem végig az El Matador nevű, leginkább a Max Payne-hez hasonlító játékot, mely nemrég a PC Guru teljes játéka volt. Kellemes kikapcsolódást nyújtott, mivel éppen nem volt semmilyen új játékom. A történet nem igazán jó,…..