Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halszálka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor beteg vagy mindig azt kívánom, bárcsak én nyomnám lázasan az ágyat, nekem lennének köhögési rohamaim, vagy nekem kellene eltorzult arccal a WC fölé görnyednem. De hiábavalóak az ilyen irányú vágyaim, sajnos azt kell végignéznünk és asszisztálnunk, ahogyan Te…..
Apa születik Pisilni kell! 2013.10.14 22:22:53
Drága gyermekem, apád végtelenül örül annak, hogy lassan szobatiszta leszel, de annak már jóval kevésbé, hogy lefekvés után hatszor hallatszik fel a szobád csendjében a címben említett mondat. Különösen azért, mert (már megint) fogalmunk sincs, mit kellene tenni.…..
Amikor édesanyáddal, öt évvel ezelőtt megismerkedtünk azt hittem komoly felnőtt vagyok. Azt gondoltam olyan állásom van, amire büszke lehetek, egy Fordot vezettem, ami pénzem volt hónap végére mindig elfogyott és meg voltam győződve arról, hogy egyszer úgyis meg fogom váltani a…..
Felteszem a kezem, ha hibást keresünk, mert én mondtam C-nek, hogy menjen vissza dolgozni. Az első hónap tapasztalatai alapján nem tudom, hogy fogom ezt bírni hosszú távon. Szívás az egész. Gyereket nevelni sok szempontból boldogság, más szempontból egy iszonyú nagy szopás.…..