Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márta Németvarga

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az is kalandos volt, ahogyan a reptérre kiértem, ennél már csak maga a repülés volt izgalmasabb, végül a vonaton minden a helyére került. Elindultunk! :-) Fél 10-re beszéltük meg Erikával a találkozót a reptéren, hogy bőven legyen időnk a fél 1-es felszállásig. Úgy terveztük, hogy a…..
Amikor Pécsre költöztem, már tudtam, hogy a következő nagy tervem a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra (RP DDK) végigjárása lesz. Hamar be is szereztem az igazolófüzetet, majd a decemberben megjelent az új, színes-szagos kiadványt is. Az első túranapra a márciusi hosszú hétvége szombatján került…..
A hideg ráz, amikor valaki kategorikusan kijelenti, hogy szerinte csak a lusta szülő nézeti a tévét a gyerekével, adja a kezébe a telefont, tabletet, kizárólag azért, mert neki NINCS KEDVE a kicsivel foglalkozni… Én ezúttal üzenném Nektek, minket lusta szülőnek titulálóknak,…..
2011. szeptemberében a következő útvonalat választottam: odafelé Budapest - Párizs repülővel, majd Párizs - Bayonne TGV gyorsvasúttal, végül Bayonne - Saint Jean Pied de Port kiindulóállomásra vonattal. Hazafelé Santiago - Barcelona és Barcelona - Budapest repülővel. Erről van tapasztalatom, ezt…..
Akarsz velem caminózni? Vagy inkább járnál egyedül az El Caminón de a kiutazáshoz társat keresel? Netán más társakkal érdekesebb lehet az El Camino zarándokút? Ha a válaszod valamelyik kérdésre igen, akkor már most jó helyen jársz, pedig még el sem kezdődött az ÚT! :-) ..
Márta Németvarga 2013.11.13 19:04:00
@Synkati: Szia! Nagyon szívesen, addig is ismerkedjünk! A facebookon Németvarga Istvánné néven vagyok. Üdv, Márti
Márta Németvarga 2013.11.18 18:24:02
@Synkati: Szia Kati! Nagyon sajnálom, mert a véletleneket mindig jó jelnek tekintettem. Én is Szabó vagyok, és a testvérem is Kati! :) Jó készülődést, Buen Caminó!