Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csörgő Dániel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten nem jelentkeztünk Aranyélet kibeszélővel, most viszont pótoljuk a lemaradást és egyben tárgyaljuk ki a második évad 5. és 6. epizódjának eseményeit. Spoilerek a tovább mögött...
Csörgő Dániel 2016.12.21 11:31:10
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: hát ha mondjuk koncentrálva és odafigyelve nézte a sorozatot, akkor be kell látni, hogy Jankának nem nagyon maradt más választása, mert nagyon kicsúszott alóla a talaj, ráadásul e az összeborulás is szépvoltjóvol de valószínű 3 percig nem tartott volna...ha hollós megtudja, hogy a háta mögött eladták a dolgait, visszaéltek a nevével, lenyúlták, hamis házasságot kötöttek vele,..erre, hogy reagált volna ??? ez a befejezés teljesen következett a storyból és a trónok harcával ellentétben itt nem volt értelmetlen, hanem egy okozat volt...mellesleg meg senki se látta endre bát elégni , senki se látta a koporsóban....én nagyon adnék egy 3. évadot, amiben nem szerpel...attila és márk átveszi a szerepét, jankából politikus lesz...hatalmasakat kaszíroznak és az évad végére látszólag minden megoldódik...és akkor az utolsó képkockán feltűnik egy rég nem látott személy, aki csak annyit mond: Szépen megcsináltad itt az életet, de most szépen eltakarodsz a kurva anyádba, Attika!
Rég írtam toplistát - meg soká is fogok - de nem bírtam ki hogy most már rendre oldalakon keresztül ezen filmek falloszát polírozó kritikák láttán ne terítsem ki kártyáimat, hogy valójában ezek a filmek értetlenek, értelmetlenek, éretlenek, és még valami é-betűs ami eszetekbe jut. Nehezen jutottam…..
Csörgő Dániel 2015.12.30 13:32:58