Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elza F

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok elektronika ezen a héten, idei megjelenések, de nem mindegyik újdonság. Az utolsó blokk előtt elmaradt a beszéd és elköszönés, de szerencsére leírtam, mit akartam mondani: "Ennyi volt, remélem mindenkinek tetszett, nekem nagyon. Jöjjön az utolsó blokk, a vége durva lesz, de ez…..
Második évösszegző viorelPOP-mixünk a 2014-es év néhány elektronikus gyöngyszemét gyűjti össze, de azért természetesen gitárhangokat is tartalmaz, mégiscsak többnyire gitáros alternatív zenéket hallgatunk. Hallgass bele, ha épp unod a rokkzenét! (Számlista a…..
Elza F 2014.12.15 15:14:46
Az e heti műsort eluralta az ápr. 25-i 10 éves UNDorgrUND-szülinap promózása, hiszen a régi kedvenc Amber Smith fellépése is egy szuper estét vetít előre a szegedi Live Music Clubban, gyertek ünnepelni! De azért más programokat is ajánlunk, hosszúpuska pedig remek gitáros…..
Hosszúpuska válogatott ezúttal többnyire vadiúj és idei indie/alter megjelenésekből, és szóba kerül a XII. Nemzetközi Super 8 Fesztivál is. 01 Ringo Deathstarr – Rip02 The Love Language - First Shot03 Smith Westerns – Glossed04 Yuck – Rebirth05 Arcade Fire - Reflector06 No Joy -…..
Elza F 2013.10.02 20:28:44