Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slimcity

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok vicces fejleménye volt Kónya Péter új párt alapítására vonatkozó bejelentése. Róla általában akkor hallunk, amikor vagy alapít valamit, vagy nagy dírrel-dúrral kilép onnan. Ő lett a magyar politika hivatásos cserbenhagyója, aki most a Szolidaritás mozgalmat…..
Nem elég ez a nagy hőség, a Fidesz közleményt adott ki. Igen kérem. Nem a kormány, hanem a FIDESZ.  "Elutasítjuk a baloldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat! Hagyják abba a nemzeti konzultáció plakátjainak rongálására való…..
Tüntetés lesz a Blahán (forrás: 168óra) Ez áll a meghívóban: "Legyen a Blaha a szabadság tere! Ahol nem kell félni. Ahol ki tudjuk mondani. Ahol meg tudjuk beszélni. Ahol meg tudjuk élni. Ahol mi vagyunk többen. Mi leszünk a szabadság tere!Idén immár harmadszor is kiderült,…..
Magamban beszélek Korszakváltók 2014.10.10 23:05:22
Irányelvek az Együtt – a Korszakváltók Pártja önkormányzati képviselői és polgármesterei számára az önkormányzatokban képviselendő politikához és a képviselői munkával kapcsolatban   Az Együtt – a Korszakváltók Pártja elnöksége a következő irányelvek…..
Magamban beszélek Együttélés 2014.02.26 17:52:39
Egy igazi faszkalap. Szerintem állandóan hülyeségeket beszél, ez pedig többekben aggodalmat kelt, és nem befolyásolja jó irányban Lázár és a magyarok együttélését...
Magamban beszélek Kurvaország 2013.11.04 22:06:56
Talán az egyetlen kijelentés, ami felháborított az öszödi beszédben. De mit lehet mondani egy ilyen országra?   Mit lehet mondani egy olyan országra, ahol feljelentik Kónyáékat, mert éltek a véleménynyilvánítás szabadságával? És a rendőrség még nyomoz is. Vagy mit…..
Az előző évi Táncdalfesztivál sikerén felbuzdulva 1967-ben rendezték meg az első és (országos szinten egyben utolsó) Polbeat Fesztivált. A mintát az akkor népszerű amerikai protest songok jelentették, amelyek jellemzően az amerikai politikát kritizálták. Az adaptációt a…..
Az ellenzék nehezebben elégíti ki pozíciók iránti igényeit, mint a kormánypárt. Ez logikusan következik abból, hogy nagyon sok olyan hely van, amit a Fidesz szinte megváltoztathatatlanul már most magáénak tudhat. Ezért sokkal inkább vérre megy a székek utáni harc ezen az…..
Magamban beszélek Menni kell? 2013.10.09 00:11:51
Kilátástalan küzdelem folyik mind a bal, mind a jobb oldalon ma Magyarországon. - És most tekintsünk el attól, hogy nálunk még a pozícionálás sem fedi a valóságot. – Ráadásul a magyar jobb- és baloldal nem egymással küzd, hanem a saját…..
Magamban beszélek A gyurcsányferi 2013.10.05 14:25:53
Rögtön egy magyarázattal kell kezdenem. Nem azért ez a cím, mert nem tartom semmire Gyurcsány Ferencet. Nem igaz ez sem emberi, sem politikai mivoltában. Arra gondoltam, körbejárom őt is a saját szemszögemből. Gyurcsány Ferencet, mint politikai fogalmat. (feol.hu)   Nekem is…..
Igen, a szobordöntésről van szó. És persze annak utóéletéről. A szeptember 29-i Szolidaritás tüntetés (D-Day 2.0) szervezése, lebonyolítása és utóélete kapcsán elég sok hibát követett el az ellenzék. De sokkal több olyan tényező merült fel, ami hibának van beállítva,…..
Össze akartam szedni, hogy az eltelt majdnem egy hét alatt ki mindenki határolódott el a másiktól, valamint azt, hogy miket üzengettek egymásnak barátilag. (nem megijedni: Századvég)   Azonban elvesztem ez ügy tekervényeiben, így inkább megkerestem az ellenpéldákat.…..
Vasárnap tüntetők ledöntötték Orbán Viktor miniszterelnök szobrát a Clark Ádám téren. Két dolog foglalkoztat ezzel kapcsolatban. Az egyik, meddig maradhat Hazánkban egy ilyen hír álhír? Mikortól kell attól félni, hogy tüntetők valóban Orbán szobrokat fognak…..