Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valóraváltógép

0 bejegyzést írt és 3358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 17 éves Renato M. bizonyára ízetlen tréfának szánta azt az illegális és gusztustalan Facebook-oldalt, aminek a címe: "Az általános- és a középiskolák legnagyobb kurvái". Viszont úgy tűnik, hogy komoly piaci rést töltött be mindezzel a közösségi…..
Valóraváltógép 2014.04.27 19:45:04
@A 3 per hármas nyúl: Az idegesítő nyavalyás. Meg a hülye, bár az nem szerepelt a felsorolásban. Ha nem lennél az, tudnád, hogy a kölyökről általánosságban volt szó, nem rólad.

Ha nem hiszed, vonulj el egy iskola mellett, és nézd őket egy darabig. Ilyenek.

Persze potenciálisan a te kölyködről is, szerintem valami ilyesmi lesz belőle. Aztán majd szembeköp. Vagy felcsinálja esef unokáját. :)

Anyád nincs itt, de majd szólok neki hogy kerested.
Te sem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz? Sokan vagyunk ezzel így, és ezzel nincs is semmi baj (feltéve, hogy nem testképzavarral küzdesz). Az viszont már gond, ha nem is teszel ellene, csak keseregsz és nyafogsz, esetleg bízol egy felsőbb hatalomban, hogy majd 1. leolvasztja…..
Valóraváltógép 2014.04.22 07:39:47
@Angaga: Ha már úgyis így cseverészünk... te nem szégyelled magadat egyébként? :) Hogy egymás között elfröcsögtök, az egy dolog, de mindenki előtt így lejáratni a szakmádat... mondjuk szerintem észre sem veszed.
Valóraváltógép 2014.04.22 07:40:43
Valóraváltógép 2014.04.26 19:51:20
@Angaga: Dehogy vettem személyes sértésnek. Magadról meséltél benne, azt értékeltem. :)) Kár, hogy nem érted, mi a probléma... elhiszem neked, hogy nem akadtál külön rosszindulatú lenni, ez a magadfajtánál életstílus. Nem mintha mást vártam volna.

Na, boldog életet, de legyél inkább máshol, tündibündi. :)
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
Valóraváltógép 2014.04.22 13:18:42
@Könnyen elkaptuk, uram!:

1. Nem tudhatod.
2. Ez ennél bonyolultabb, de zanzásítva jah.
3. Te ugye ballibsi vagy? :D Ne válaszolj, nem érdekel igazándiból. :)

Annyi okos ember van itt, cseverészgess velük. Én meg addig is, a magam kis buta módján imádom a félistenemet. :D
Valóraváltógép 2014.04.26 19:47:04
@tomwar: Akkor esélyed sincs mást csinálni belőlük. Legfeljebb a frusztrációdat oltod át a gyerekbe. :)

@fizetekmegegysort:
Támogatom az ötletet. Pénzed van, vagy adjak kölcsön? Majd megadod, vagy nem, sebaj, megtérül. :)
Előfordul néha olyan, hogy a képvágó vagy az adásszerkesztő nincs teljes összhangban a technikusi stábbal, pontosan ez történt a Duna TV Kívánságkosár című műsorában. Éppen egy Korda György-fellépés végét vágták át a műsorvezetőre, de az egyik technikus bentragadt a…..
Valóraváltógép 2014.04.25 22:26:15
@-Szűcs Gyula-: Nem vicces. Kicsit sem. Ezt úgy nevezik, hogy ripacskodás. Illetve úgy neveznék, ha saját ötleted lenne hozzá... de neked az sincs. :)
Bizarr jelenetek játszódtak le a Dumában pénteken. Egy orosz széljobbos politikus agya újságírók előtt olvadt le, amikor egy riporter kérdezni mert tőle. A hathónapos terhes zsurnalisztát azóta kórházban ápolják. Nehéz bármit is írni, hiszen képtelenség szavakban visszaadni,…..
Valóraváltógép 2014.04.21 20:08:14
@Szelid sunmalac: Neked az agyadra ment a fideszellenesség. Ez nem baj, csak nem kellene hagyni, hogy az eszelősség elmossa benned a tényeket.

Vannak dolgok, amikhez egyszerűen semmi közöd. Más emberek családi élete pont ilyen.
Valóraváltógép 2014.04.21 20:11:03
@NemNick: Oroszország speciális jogállam. Ez azért van, mert a lakosság nem tud mit kezdeni a nyugati típusú jogállamisággal, ezért ott ez működik jól.

Nálunk nyugati típusú jogállam van, viszont mi sem tudunk vele mit kezdeni.
Valóraváltógép 2014.04.21 21:02:06
@Szelid sunmalac: Tényszerűen közöltem, hogy undorító, amit csinálsz. Nincs neked csajod (vagy fiúd), akinek a lába között turkálj? Másé kell?
Fideszfigyelő Atombiztos 2014.03.11 23:44:01
Ma három éve történt Fukusimában a 21. század első nukleáris katasztrófája.Úgy tudni, természeti csapás okozta – de volt benne emberi gyarlóság is bőven. Életünk alapja a hit. Elhisszük, hogy a szakemberek tudnak házat építeni, és az nem omlik össze. Nemcsak a…..
Úgy véljük, hogy a kirekesztő beszédnek egyfajta kultúrája kezd meghonosodni Magyarországon. Egyre nagyobb a társadalmi támogatottsága azoknak a politikusoknak, közgondolkodóknak, akik különböző társadalmi csoportok másokkal való egyenlőségét megkérdőjelezik. Célunk, hogy…..
Valóraváltógép 2014.03.07 20:15:09
@kewcheg: Na igen, ez egy jó ötlet. Ismerjük meg őket. A szegregáció rossz!
Valóraváltógép 2014.03.07 20:19:41
@Mohamed: "nem fogjátok tudni kiépíteni a kultúrmarxizmuson és politikai korrektségen alapuló orwelli társadalmatokat"

Miért nem? Nekem az tetszene.
Amikor két évvel ezelőtt Orbán váratlanul azzal állt elő, hogy nemzetközi puccskísérlet zajlott ellene, és abban a CNN is benne volt, mindenki csodálkozva nézett, hogy ezt most honnan rántotta elő. Nekem akkor volt egy - félig-meddig viccnek szánt - ötletem, amit itt a blogon…..
Valóraváltógép 2014.03.07 20:10:49
@Frady Endre: 6. Abbahagyjátok végre az áskálódást, és megpróbáltok hasznos tagjaivá válni a társadalomnak?..
Tisztelt Mt!   Egy olyan dilemmáról szeretnék nektek írni, ami hozzám hasonlóan sokakat érinthet. 27 éves nő vagyok, az egyetem után hamar sikerült elhelyezkednem, nem a szakmámban, de nem bánom, szeretem a munkámat. Rendezett családi körülmények között nőttem fel, nem voltak…..
Varázslók és boszorkányok jönnek ide vásárolni egész Afrikából, hogy a a legkülönbözőbb mágiákban vagy épp a gyógyításban használhassák fel a megvásárol portékákat. A világ legnagyobb Voodoo piacán a lókoponyától kezdve, elefántlábat, leopárd vagy pont…..
Valóraváltógép 2014.03.06 21:07:22
@Billy Pilgrim: Távol álljon tőlem hogy a vadvédő törekvéseidet támadjam, de azért csakszólnák, hogy itt is van bőven választék, egyrészt. Másrészt annak az állatnak, aki meg van dögölve, ez teljesen mindegy. Amelyik meg megússza, azt nem érdekli.
Valóraváltógép 2014.03.06 21:08:03
@kobalt: Honnan veszed, hogy nem azok?
Az Index szervezett "A szám" címmel egy alternatív dalversenyt, gondolom értjük, minek az alternatívája. A négy döntős közül kikerül a nyertes most szombaton, március 8-án egy ingyenes buli keretében a Kuplungban. Mindig szívesen követek ilyesmit, anno az absolute.hu versenyét,…..
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
Egyik nap még 6%-ot mérnek az LMP-nek, másik nap már csak 2%-ot, hogy van akkor most ez? Papíron minden egyszerű, a gyakorlat viszont teljesen meghazudtolhatja a statisztikát. „Rátok fogok szavazni ígérem, de hadd menjek már, mert sír a gyerek!” – nem ritkán hallott mondat ez, ha…..
Kakukkfészek Kunyhók 2014.02.27 12:48:07
Olvasom, hogy a bíróság első fokon összevonta a szemöldökét a zuglói önkormányzatra azért, mert 2011 őszén az ripsz-ropsz ledózerolta a hajléktalanok kunyhóit. Kilenc ember hét éve élt ott, életvitelszerűen. A kunyhókat a MÁV területén húzták fel, nyilván bármiféle…..
Valóraváltógép 2014.02.28 14:27:55
@vuvuzela importőr: Valószínűleg van, ami oda való.
Valóraváltógép 2014.02.28 19:15:46
@Diorella Queen: Próbáld ki. Ha hajléktalannak nézel ki, és semmilyen módon nem tudod bizonyítani, hogy nem vagy az, akkor biza esélyes.

Mindenki másképpen szabadságharcol. Te így. :)
Valóraváltógép 2014.02.28 20:10:59
@Diorella Queen: Miért? Gondolod, hogy megerőszakolnának?

@micsoda?: Ócsán cigánysor épült, nem lakópark. :) "Azoknak legalább"?. "Azok" dolgozó, sokmilliót kifizető, rendes, családos emberek, egy elmebeteg, és ahhoz képest méregdrága gettóba kényszerítve... nem pedig büdös, alkoholista, deviáns, opniszökevény csövesek.
Átlagos emberek egy átlagos kertvárosban. Ám mindez csak látszat: a város nem más mint díszlet, a városlakók statiszták, a boltok, házak, terek, parkok, az étterem, a színház, és minden más pedig pusztán csak kellékek. Nem, ez nem a Truman show. Ez a valóság. Ez…..
Valóraváltógép 2014.02.24 09:08:09
@7esbusz: Mielőtt sokallod, nézd meg a hazai, idősotthonnak csúfolt leprafészkeket. Aztán
kérdezd meg, hogy ezek mennyibe kerülnek, és arányosítsd a holland árakhoz.
Nem is lesz az olyan drága.
PROSZEKTÚRA                                                                                                                       X/X…..
Valóraváltógép 2014.02.24 09:01:43
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
Üdvözletem mindenkinek!     A következő történetet szeretném megosztani veletek, ami arról szól hogyan nem váltam terror áldozatává illetve betekintést enged egy nevetséges szakma belső bugyraiba, a vagyonőrködés lesz a téma. Amit tudni kell rólam, 34 éves, diplomás…..
Valóraváltógép 2014.02.22 17:53:30
Valóraváltógép 2014.02.23 12:16:24
@nemnagyember: Te ZSENI vagy. :DDDD És elvitted a megaultraaranyfokozatú hozzászólás örökös díját innen. :D
Valóraváltógép 2014.02.23 14:10:28
@nemnagyember: Mindenki tegez mindenkit. Portás, igazgató, osztályvezető... Mi ezzel a gond?
Kedves Szerkesztők!Már nem tudom kihez forduljak vagy mit csináljak...Nem olyan rég, karácsony előtt kiderült, hogy terhes vagyok, bár nem terveztünk nagyon boldogok voltunk, és vagyunk párommal.Én jelenleg nappali tagozaton tanulok és mellette dolgozom egy ismerősünknél rugalmas…..
Valóraváltógép 2014.02.20 12:24:25
@Silene: Az ész nélküli szaporodás a garancia az emberi faj biztos, viszont kiszabott nyomorúságos körülmények között végigvitt, jó sokáig tartó kipusztulásához.

7 milliárdnál is többen vagyunk, pedig a századrésze is bőven elég lenne. Nekem ne érvelj kérlek a szaporodással. :)

De a nők többségét abszolút nem érdekli a szaporodás. Nekik gyerek KELL, és kész, minden más mellékes.
A hormonoktól megbolondulnak, és a többségük utána is úgy marad.
Valóraváltógép 2014.02.20 15:52:49
@Bicikliző medve: Meg azért is az ő problémájuk, mert ott vannak olyan viszonyok, hogy 10 gyereket kelljen összekalapálni ahhoz, hogy 2 megérje a felnőttkort. Normális közegészségügyi viszonyok mellett, éhezés nélkül, és a fogamzásgátlás lehetőségével ők sem szülnének ész nélkül... kivéve talán, ha egyszer eljutnak a mi szintünkre, hogy segélyért megérje. :))
Tisztelt Blog! Mint több éve Máv-nál dolgozó vasutas munkavállaló, van néhány  a Máv-nál bevezetett vizsgák rendszerében. A vizsgára kötelezett munkakörök számát jelentősen megemelték olyan dolgokból oktatnak és vizsgáztatnak szigorúan amire az adott munkakörben semmi…..
Valóraváltógép 2014.02.17 19:53:07
@Kukorica József: Ti vezéreztek egy mozdonyvezetőt?...
Valóraváltógép 2014.02.17 20:26:46
@matteo14: Annyira nem vészes, csak meg kell érteni. Mondjuk elolvastam vagy ötször, mire sikerült.

Aki így fogalmaz magyarul, azt szívlapáttal kéne ütni. (mert valentin másnap van.)
Tisztelt Mt!Nem szerenték nagyon hosszú lenni, ezért csak a lényeget szeretném leírni önöknek. Adott egy cég, ahol 6 éve dolgozom. Irodai munka, elfogadható fizetéssel, normális kollégákkal. Az eltelt évek alatt semmilyen problémám sem a munkatársakkal, sem a vezetőséggel…..
Valóraváltógép 2014.02.17 19:58:23
@Atkamanó: Egész életükben arra vágynak, hogy keresztülmenjenek rajta, nem?
Tisztelt Cím!Segítségét szeretném kérni az alábbi ügyben: Munkahelyemen átszervezések miatt nagy valószínűséggel nem lesz szükség a munkámra 2014. június 1-től. Ezt a főnököm közölte velem. Azzal is tisztában van, hogy a felajánlott munkahelyet nem tudom elvállalni, mert…..
Valóraváltógép 2014.02.17 19:49:55
    Tudta, hogy Szájer József, Járóka Lívia és Bokros Lajos egyetért azzal, hogy az Únió kötelezhesse a magyar államot arra, hogy lombikbébi kezelést adományozzon leszbikus hölgyek számára? És ők vajon tudják, mire nyomtak 'igen' gombot, amikor az Európai…..
Valóraváltógép 2014.02.09 19:50:10
@Bolsi Buster: Valójában egyébként banán alakú.
Valóraváltógép 2014.02.09 19:54:19
@Bolsi Buster: Jah, előtte meg tüntettek ellene. Persze lehet, hogy nem ugyanazok.
Valóraváltógép 2014.02.09 20:02:02
@best sunday dress: Nincs olyan szó hogy "fölsőbbrendű", bubikám. Menj szépen, és töcsizztesd seggcsibe magadat, attól megnyugszol. :)
A daganatos kisfiú szülei a földön alszanak a kórházban, mert nem tudnak számukra elhelyezést biztosítani. Eközben Magyarország több tíz milliárd forintot költ stadionberuházásokra. Tényleg demagógia lenne azt követelni, hogy először a legsúlyosabb problémák megoldására…..
Valóraváltógép 2014.02.09 13:39:15
@vega4: Akkor miért nem lép a CKÖ? Még kampányfogásnak is jól jönne... ilyen mafla ellenzékünk ősidők óta nem volt. :(
Valóraváltógép 2014.02.09 18:45:32
@hudakjanos: Mi nem vagyunk elégedetlenek a fidesz kormányzással. TE vagy elégedetlen vele, és te is csak azért, mert nem te csinálod.
Tudod, amiből téged kihagynak, azt nevezik korrupciónak. ;)
„Meghalt Jancsó, vége a huszadik századnak” – írta nekem Trianon-tagadó Tibi, alias Három T sms-ében, mikor megtudta, hogy elment a magyar film Faludyja. Jancsó Miklós valóban a huszadik század rendezője volt, hiszen a huszonegyedik században már nézhetetlen filmeket csinált.…..