Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László És Kriszti Bojt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra sem fellelhető a Szemerey Tamás tulajdonát képező Növekedési  Hitel Bank (NHB) 400 milliós hitelének fedezete Szemerey Szabolcs cégében, a Szempont Consulting Kft-ben. Ez a cég 2015-ös mérlegéből derül ki...
Még januárban több írásban is megemlítettem, hogy már látom előre a CSOK károsultak hadát. Sajnos a törvény és a szabályozás egyáltalán nem teljes, nem korrekt és folyamatosan önkényes módon változik. Az ügyfél ma már nem bízhat a bank állításában sem, hiszen eljutottunk odáig, hogy a közjegyző…..
László És Kriszti Bojt 2016.05.06 19:19:10
@Mclaurin: Képzeld,ez pontosan így van,sőt,adásvételi szerződés aláírása után utalnak csak csok-ot,ha a ház már legalább széljegyzetben a neveden van. háromszor kérdeztem rá az otp-nél,hogy ezt komolyan gondolják-e? KI az a hülye eladó,aki így hozomra eladja az ingatlanát. Széttárták a kezüket az ügyintézők,és azt mondták,hogy,ha valamiért mégsem utalják a támogatást,fizessük más forrásból.pl. hitelből!
Bevalljuk, eszközökké váltunk. Az internet politizáló népével, a sajtóval és a magyar választók jelentős részével együtt mi is bedőltünk a kormánypropagandának. Javunkra írandó, hogy nem abban, mit gondoljunk egy adott ügyben, de abban igen, hogy mely ügyekről…..