Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taxislany

14 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár csütörtök éjszaka volt telihold, a hatása még péntek éjjel is érezhető volt. Most is többet láttam a rendőrséget, mint szerettem volna. Először úgy 10 óra tájban hívott taxit a rendőrség a rendőrőrs épületéhez. A rendőrség a legritkább esetben visz be szelíd apácákat, úgyhogy ez majdnem…..
Taxislany 2019.04.07 10:30:46
@ételizésítő:
Sajnálom, ha ez neked nem tetszik, mi itt Németorszàgban a kollégáimmal így hívjuk a taxistandot, hogy taxistand. Dolgozd fel valahogy. Egyébként az élet roppant egyszerű: ha valami nem tetszik, ne olvasd! Ígérem, nem leszek boldogtalan nélküled...
Taxislany 2019.04.07 21:24:30
@ételizésítő: Azt gondolsz, amit akarsz, ez a te dolgod. Nekem viszont nem kötelességem semmit bizonygatni. Aki ismer, tudja, hogy minden, amit itt leírok igaz, és így történt meg, ahogy le van írva, még csak színezni sem kell rajta. Csak ismételni tudom önmagam: ha valami nem tetszik, nem kell itt lenni és nem kell olvasni. Ennyi.
Taxislany 2019.04.08 23:38:52
@ételizésítő: Tudod rólad az a régi vicc jut eszembe, amikor az egyszeri parasztbácsi elmegy az állatkertbe, hosszan nézi a zsiráfot, majd kiböki: ilyen állat márpedig nincs. Pont ilyen egyszerű vagy te is. Mint a faék. Azért mert vannak dolgok, amiket elképzelni sem tudsz, attól azok még léteznek. De szerintem zárjuk le a meddő vitát, te olvasgass valami mást, én meg a saját blogomban azt és úgy írok, ahogy nekem tetszik.
   A mai bejegyzésem abszolút terápiás céllal készül, remélem az idegesség és düh kissé lecseng bennem, mire a végére érek...Friss az élmény, még fel kell dolgozni. Alapvetően nem bízok a rendőrségben és a ma este történtek sem segítettek, hogy javuljon a véleményem a róluk.    Elöljáróban annyit…..
Taxislany 2017.09.01 07:12:48
@lva: A nagyapja simán szolgálhatott az SS-ben...
Igen markáns, és újra meg újra visszatérő, soha ki nem fogyó utastípus a BUNKÓ. Így, csupa nagybetűvel. Azon már meg se lepődök, amikor köszönés nélkül ül be valaki, nem válaszol az én köszönésemre, vagy simán utasításokat és parancsokat közöl, se egy "kérem", se egy "köszönöm" el nem hagyná a…..
Taxislany 2017.08.16 19:01:42
@str99: "Viszont a blogíró pontosan tudta, hogy ezzel a beírással semmi mást nem prezentál, csak gyűlöletet kelt, ébreszt vagy provokál."

Ez a blog különböző történetek gyűjtőhelye. Most éppen ez a téma került felszínre, mert ez is a taxis tapasztalataim része. Több más téma/történet is olvasható. Semmi más nem volt cél, mint a velem történtek megírása. Azt azonban nem gondoltam, hogy itt is ennyi paraszt van. Főleg úgy, hogy nem budapesti taxis vagyok.
Taxislany 2017.08.16 19:03:37
@nem várt fordulat: "Százból ha egy van, aki nem trükközik vagy így vagy úgy az utas kontójára, a várakozási idővel, egy kis kerülővel, órapörgetéssel, kiállással. Évekig taxival jártam mindenhova, rendesen kiismertem őket."

Én vagyok a százból az az egy!!!!
Taxislany 2017.08.16 19:13:26
@lva: Ennyi!!!! Ez így van, minden szavad arany!!!Köszönöm!!!
Azt hittem, hogy engem már - így több, mint hat év távlatából - sok meglepetés nem érhet. De a ma este történtek alaposan megcáfolták ezt, úgy tűnik, van még új a nap alatt, az emberek újra meg újra képesek alulmúlni önmagukat. Egyik törzsutasom ma este kicsit ki akart rúgni a hámból. El kellett…..
Taximesék Kelj fel Jancsi!! 2017.04.15 04:20:38
Van egy Caesar Palace nevű kocsma Freisingben. Igen-igen erős költői túlzás Cézár palotájának nevezni, tekintve, hogy mekkora egy lebuj. A bejáratnál régi bakelit lemezek vannak a plafonra ragasztva dekoráció gyanánt, és az egésznek van egy igazi romkocsma hangulata. Természetesen "válogatott"…..
Érzékenyebb lelkű kedves Olvasóimtól ezúton kérek elnézést a mai témaválasztásomért. A jelenség, amiről ma írok, létezik, akkor is, ha mi nők nem szívesen akarjuk ezt tudomásul venni, itt a taxiban pedig újra meg újra előfordul. Az egyik posztban már írtam erről érintőlegesen: amikor az utas…..
Taximesék Nagyi bevadul 2017.03.30 06:55:26
  Amikor hajnal 3-kor kocsmából jön a hívás, az ember lánya elég sok mindenre fel van készülve, van tapasztalat elég... Arra azonban, hogy a néni bőven 70+, és olyan részeg, hogy ketten kísérik két oldalról, igazán nem számítottam. Később kiderült, hogy a mami 82 éves... Tehát ketten is támogatták,…..
Taximesék Misa és a nők 2017.03.28 05:12:20
Egy hideg decemberi estén, amikor az ember lelkét a karácsonyi készülődés fahéj és vanília illatú melegsége járja át, esett meg e kis kaland. Ez nagyon is földhöz ragadt volt -szó szerint, és inkább vodka és sörszagú. Egy privát utas hívott, a Német, üzletember, aki kissé merev arcú és merev…..
Taximesék Az atyai pofon 2017.03.26 11:00:36
Pár perccel éjjel 2 után beszállt négy fiatal srác, olyan 18 évesek. Puchheimba akartak menni,mert lekésték az utolsó München felé induló S-Bahnt. Ez kb. 50 km, és testvérek közt is olyan 85€. Az anyagiakat firtató kérdésemre " nálam van 25€" -" nálam 30€"- típusú válaszokat kaptam. Hallgatni…..
A mai egyik utasom az idióták versenyét utcahosszal nyerné. A fickót háromszor is vittem ma-mit ne mondjak: egy élmény volt...Először kora este, még - magához képest- majdnem józanon. Később, úgy éjjel fél 3 tájban el kellett vele ugrani a kocsmából a bankba, hogy hozzon némi pénzügyi utánpótlást.…..
Taximesék Mini életkép 2017.03.25 17:58:46
Éjjel 1/2 2-kor egy már nem szomjas utas huppan be a taxiba. Bemondja a célt, tisztázzuk mennyi lesz kb. a fuvar, aztán elindulunk. A szemem sarkából látom, hogy folyamatosan néz. Amikor már kicsit zavart, odafordulok kédőn: -igen..? -Erre ő: nem mondasz semmit? -Mit mondjak?-kérdem. -Azt hittem…..
Taximesék Pszichotaxi 2017.03.25 16:46:38
Túl vagyunk egy havas, csúszkálós, farolgatva kanyarodós hétvégén. Az átlagsebességgem akár még a 70 km/ órát is elérte. Na igen... A Mercedes és a hátsókerék meghajtás.:-) A szokásos "szombat esti lázon" túl megint sikerült egy jó kis taxis "csemegébe" botlani. Egy igazi szociális fuvar volt. Így…..
Taximesék A furcsa honfitárs 2017.03.25 10:07:34
Kezdődik a szombat este… Az imént szólt az egyik kollégám,hogy van egy magyar utasa, segíteni kell neki tolmácsolni. Odamentem a kocsihoz és a pasival elbeszélgetve kb. 2 perc után láttam,hogy pszichésen és mentálisan elég zavart.Sírásra görbült szájjal ismételgette,hogy hiányzik a felesége és…..
Tiszta ciki, ha az ember lánya valami híres embert visz a taxiján, aztán nem ismeri fel. Persze,ha a pápa vagy Madonna ülne be, az azért csak feltűnne. Szóval ma beült egy színesbőrű pasi, és mire Münchenbe értünk, kiderült, hogy ő Haddaway. Hogy mit csinált a freisingi vasútállomáson, arról…..